CS SINH DAU Botosani participa in Italia la Campionatul European de Qwan-ki-do

In zilele de 27-28 martie 2016, sala de sport “Olimpia” din orasul Verona, Italia va gazdui  Campionatul European de Qwan-ki-do pentru copii si juniori. Acesta importanta competitie aflata in calendarul Federatiei Mondiale de Qwan-ki-do, se va desfasura la categoriile urmatoare: copii si juniori cu grade rosii, violet si albastre cu varsta cuprinsa intre 7 si 17ani.

Probele de concurs la care sportivii se vor intrece vor fi cea de inlantuiri (thao quyen) si proba cea mai asteptata de toti, lupta competitionala (song dau).
 
CS SINH DAU Botosani condus de prof. Airoae Constantin, va participa cu 10 sportivi, 5 echipe la lupta competitionala: -echipa de fete 11-12 ani: Ducan Georgiana/Boaca Iustina; -echipa de baieti 9-10 ani: Buciuleac Tudor/Murariu Sebastian, -echipa de baieti 11-12 ani Sutic Nicolae/Sorodoc Matei, -echipa de fete 13-15 ani grade albastre: Stefana Giosu/Buciuleac Ilinca si echipa de baieti 13-15 ani grade albastre: Sutic Nicolae/Manolache Alex.
 
La partea tehnica (thao quyen) SINH DAU Botosani va fi reprezentat de: Ducan Georgiana, Stefana Giosu, Buciuleac Tudor, Ducan Eduard.
 
La acest campionat vor participa aproximativ 800 de copiii din tarile din Europa si se preconizeaza a fi un concurs cu un nivel tehnic foarte ridicat.
 
Am incredere in sportivii mei, imi doresc sa urce pe podium la toate probele, astfel sa reprezinte Botosaniul cu mandrie la cea mai mare competitie din Europa la qwan-ki-do, declara d-nul prof. Airoae Constantin.
 
CS SINH DAU Botosani multumeste pe aceasta cale parintilor care sustin aceasta deplasare cat si urmatoarelor firme care sunt alaturi de qwan-ki-do si au ajutat financiar si material clubul: SC EDI-MAR COMPANY SRL,  SC Mobila Cnej SRL, SC BIG-CONF, SC Advan Constructii SRL.
 
comunicat
 

CS SINH DAU Botosani participa in Italia la Campionatul European de Qwan-ki-do

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.