CULMEA SUSPENDARILOR in FOTBAL : Un fotbalist SUSPENDAT…50 DE ANI ! Vezi ce a facut

L-a insultat si agresat pe arbitrul unui meci si s-a ales cu o suspendare pe 50 de ani. Suspendarea ii va expira la 5 iunie 2064, cand fotbalistul va avea 78 de ani.

Ricardo Ferreira, fotbalist care evolueaza in liga a patra elvetiana, a fost suspendat 50 de ani pentru ca l-a insultat si agresat pe arbitrul unui meci, informeaza L’Equipe.

Ricardo Ferreira l-a lovit pe arbitru cu mingea in cap, l-a insultat si l-a stropit cu apa, la finalul partidei.

De la inceputul carierei, Ricardo Ferreira a mai fost sanctionat din cauza comportamentului sau. El a mai fost suspendat 45 de meciuri pentru insulte si violente la adresa adversarilor sau arbitrilor.

„Arbitrii ma cunosc. Ma asteptam sa fiu suspendat un an sau doi. Dar 50 de ani? Fotbalul este viata mea”, a declarat portughezul pentru cotidianul Blick.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.