Cum isi poate asigura FC BOTOSANI un final de campionat „caldut”

cornel sfaiter

Echipa de fotbal a botosanenilor are ocazia sa scape de griji spre finalul campionatului daca va sti sa gestioneze trei meciuri pe care le are in fata cu echipe din zona de jos a clasamentului.

Cornel Sfaiter, presedintele FC Botosani, sustine ca ar fi multumit si cu un loc 12 in clasament, obiectiv pe care insa nu-l considera usor de atins in retur. Acesta isi pune sperante in urmatoarele trei jocuri ale echipei, pentru ca spre final de campionat botosanenilor sa le fie mai usor.

„Sunt trei meciuri importante si de cat de bine se va gestiona acest moment va depinde si sfarsitul de campionat. Daca ne vom fructifica bine sansele in jocurile cu cele trei echipe din zona de jos a clasamentului ne va fi bine spre finalul campionatului”, a declarat presedintele FC Botosani, Cornel Sfaiter.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.