Cum pot plasa pariuri online la Casa Pariurilor

Daca esti unul dintre cei care apreciaza Casa Pariurilor (D. 2035/30.07.2015), probabil ca te intrebi cum poti plasa pariuri online la agentia ta preferata. 

Operatorul originar din Croatia este extrem de apreciat la noi in tara, iar numarul de peste 700 de agentii stradale existente nu face decat sa confirme acest lucru.
 
 
Pe placul romanilor
 
Chiar si inainte sa lanseze platforma de pariuri online, termenul „Casa Pariurilor” avea peste 1 milion de cautari lunare in Romania, pe cel mai cunoscut motor de cautare din lume (Google). Acest lucru se datoreaza faptului ca o buna parte dintre pasionati, alegeau sa-si efectueze analiza partidelor online, avand acces la foarte multe informatii.
 
Confortul este al doilea factor care ar fi putut determina aceasta miscare, deoarece pagina agentiei ofera posibilitatea de a crea bilete virtuale si a genera un cod pin, cu care operatiunea de pariere, in agentie, decurge mult mai rapid decat daca biletele se plaseaza in mod obisnuit.
 
Cum pariem online?
 
Pentru cei care vor sa incerce pentru prima oara sa parieze online, este indicat ca in prealabil, sa rasfoiasca un ghid sau o postare care sa le clarifice toate necunoscutele. Insa, o alternativa buna la un ghid de pariuri online la Casa Pariurilor este chiar un forum de discutii, unde vei putea pune intrebari, pe langa faptul ca vei gasi numeroase cazuri ale altor utilizatori care poate au trecut deja prin aceleasi situatii ca si tine.
 
Pentru a paria la aceasta agentie trebuie sa ne deschidem un cont. Procesul de inregistrare este simplu si presupune introducerea unui set de date standard, cum ar fi: numele, adresa de mail, data nasterii, CNP, adresa domiciliului, nume de utilizator si parola.
 
Apoi, pentru a incepe sa pariezi, trebuie sa depui bani in contul nou deschis. Tranzactia se poate face online prin card de debit sau de credit, Skrill sau PaySafeCard, insa daca nu ai aceste mijloace la indemana, poti merge in oricare agentie Casa Pariurilor pentru a depune bani in contul tau online. Avantajul este ca nu vei plati taxe nici la depunere si nici la retragere, iar daca ai o agentie in zona, totul devine foarte, foarte simplu.
 
Apoi, ceea ce ramane este sa-ti creezi biletul virtual, sa alegi miza si sa plasezi pariul. Daca ai mai accesat orice platforma de pariuri online, te vei descurca fara nici o problema si pe aceasta pagina.Interfata este orientata catre utilizator si permite navigarea instinctuala si rapida.
 
Cum pariem de pe mobil?
 
Pentru a paria de pe mobil sau tableta, avem nevoie de o conexiune activa la internet. Dupa ce descarcam aplicatia Casa Pariurilor de pe casamobile.ro, nu trebuie sa ne autentificam pentru a avea acces la platforma de pariere.
 
Aici putem plasa pariuri standard si live, pentru peste 40 de sporturi. Avem acces si la informatii statistice de baza, dar si la vizionarea anumitor evenimente sportive in format live stream. De asemenea, exista numeroase optiuni de a alege sau nu sa fim notificati cu privire la situatia pariurilor noastre plasate.Aplicatia pentru mobil Casa Pariurilor te tine la curent cu ultimele goluri marcate, eventualele cartonase rosii acordate si alte intamplari relevante care au loc pe parcursul meciului.
 
O alta utilitate interesanta pentru unii, este posibilitatea de a scana biletele plasate in agentie, pentru a urmari evolutia acestora chiar in aplicatie.
 
Cotele oferite de Casa Pariurilor pentru tipul de pariu 1X2 sunt mult mai mari decat se asteapta pariorii care vin din mediul online. Sunt convins ca agentia si-a fidelizat consumatorii prin oferirea preturilor mult mai bune decat o mare parte dintre concurenti. La acest capitol, operatorul concureaza chiar si cu cativa dintre granzii industriei online.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.