„Cupa Maxim la tenis de masa” la a IV-a editie -o competitie sportiva nationala ce ia amploare

Municipiul Botosani a fost, pentru o zi, punctul fierbinte al tenisului de masa din Romania. Tenismeni din toata tara s-au inscris in competitia care de acum face traditie la Botosani: „Cupa Maxim la tenis de masa”. Sambata, 22 aprilie 2017, s-a consumat a IV-a editie a acestei competitii nationale, care, de la an la an, atrage tot mai multi sportivi valorosi.

Competitia sportiva pentru a carei organizare omul de afaceri Maricel Maxim a depus eforturi de remarcat in ultimii ani, este acum cunoscuta in randul iubitorilor acestui sport, din intreaga tara.

In acest an, „Cupa Maxim la tenis de masa”a adunat peste 130 de sportivi din multe judete ale tarii. Ar fi fost chiar mai multi, daca vremea nu ar fi fost atat de capricioasa in ultimele zile. Initial si-au anuntat prezenta 150 de sportivi, dar aproape 20, din Ardeal si Banat, nu au mai ajuns la startul competitiei la care se inscrisesera, din cauza conditiilor meteo.

Evenimentul sportiv ce a avut loc sambata in Sala de sport „Liceului Pedagogic” din Botosani are darul de a promova acest sport in randul tinerilor si nu numai. De altfel, competitia sportiva se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, cei mai tineri participanti avand doar 12 ani, in timp ce alti sportivi inscrisi in competitie au trecut de varsta de 60 de ani. In plus, Cupa Maxim la tenis de masa promoveaza imaginea municipiului in randul iubitorilor acestui sport. La editia din acest an au intrat in competitie la Botosani si concurenti recunoscuti pentru performanetele lor in acest sport, concurenti pe care ii poti intalni la concursuri nationale si internationale.

„Din cei 130 de participanti, 80 sunt din afara judetului Botosani. Competiţia a fost structurată pe trei categorii: open, avansati si incepatori… Sper ca si in anii urmatori sa ma pot implica in acest desfasurarea acestei competitii nationale si sa fie o traditie pentru municipiul Botosani, sa-i promoveze imaginea in intreaga tara”, a declarat Maricel Maxim.

Competitia s-a desfasurat pe parcursul unei zile, debutand dimineata, dupa ora 9,00, la toate categoriile fiind meciuri palpitante, atractive. La final, seara, eforturile celor mai buni au fost incununate cu premiile acestei etape. Pentru botosanenii iubitori ai acestui sport, ziua de sambata le-a oferit in sala de la Pedagogic spectacolul pe care si l-au dorit, spectacolul sportiv pe care il asteapta de acum, an de an.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.