Home Sport CUPA ROMÂNIEI. FRF a stabilit programul complet al meciurilor!

CUPA ROMÂNIEI. FRF a stabilit programul complet al meciurilor!

Șaisprezecimile de finală ale Cupei României la fotbal vor fi deschise de partida FC Argeș – CSM Poli Iași, pe 24 octombrie (ora 16.00), și se vor încheia joi, 26 octombrie, cu cea dintre Aerostar Bacău – Dinamo, la ora 21.00.

Federația Română de Fotbal (FRF) a anunțat programul meciurilor, în exprimării opțiunilor de către posturile deținătoare ale drepturilor TV.

Jocurile din șaisprezecimile, optimile și sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manșă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct și sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalație de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplinește condițiile regulamentare necesare disputării jocului și televizării.

În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri și, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă.

În conformitate cu modificarea articolul 30, punctul 11 din ROAF, aprobată în ședința Comitetului Executiv din 8 august 2017, în faza națională a Cupei României, în toate jocurile se pot efectua maximum trei înlocuiri de jucători pe toată durata celor 90 de minute regulamentare de joc. Totodată, va fi permisă efectuarea unei a patra înlocuiri de jucători numai în reprizele de prelungiri și doar în situația în care celelalte trei schimbări au fost efectuate pe durata celor 90 de minute regulamentare de joc.

Pentru instalațiile mobile de nocturnă este obligatorie depunerea la FRF cu 10 zile înainte de disputarea jocului a certificatului instalației de nocturnă emis de constructor, prin care sa se ateste conformitatea instalației cu prevederile art. 40.10 din ROAF, precum și dovada instalării acesteia.

Programul partidelor din Cupa României

Marți, 24 octombrie

FC Argeș (Liga a II-a) – CSM Poli Iași, ora 16.00

Petrolul Ploiești (Liga a III-a) – CS Mioveni (Liga a II-a), ora 18.00

„U” Cluj (Liga a III-a) – Știința Miroslava (Liga a II-a), ora 19.00

Sepsi Sf. Gheorghe – CS „U” Craiova, ora 20.30

Miercuri, 25 octombrie

AFC Hermannstadt (Liga a II-a) – FC Voluntari, ora 14.00

CS Afumați (Liga a II-a) – UTA Arad (Liga a II-a), ora 14.30

Unirea Slobozia (Liga a III-a) – ASA Târgu Mureș (Liga a II-a), ora 14.30

Academica Clinceni (Liga a II-a) – Chindia Târgoviște (Liga a II-a), ora 14.30

Metaloglobus București (Liga a II-a) – Gaz Metan Mediaș, ora 14.30

Dacia Unirea Brăila (Liga a II-a) – Juventus București, ora 14.30

CSM Școlar Reșița (Liga a II-a) – Viitorul Constanța, ora 14.30

ASU Poli Timișoara (Liga a II-a) – ACS Poli Timișoara, ora 16.00

Concordia Chiajna – Astra Giurgiu, ora 18.00

Sănătatea Cluj-Napoca (Liga a III-a) – FCSB, ora 20.30

Joi, 26 octombrie

FC Botoșani – CFR Cluj, ora 18.00

Aerostar Bacău (Liga a III-a) – Dinamo, ora 21.00

Exit mobile version