Cupa Romaniei: Victorie chinuita a FC Botosani cu o echipa de Liga a III-a

foto: btonline.ro

Chiar daca FC Botosani s-a calificat in optimile Cupei Romaniei la fotbal dupa ce a invins la penalty-uri formatia de Liga a III-a SC Bacau, Costel Orac si-a dat demisia din functia de antrenor principal a echipei locale. Acest gest vine si dupa o interventie chirurgicala pe cord.

Dupa ce au avut un debut dezastruos in campionat, (1-2, acasa, cu eterna rivala Rapid CFR Suceava) FC Botosani nu reuseste sa se impuna pe teren. Jocul slab, individualist si fara a construi faze clare de joc a dus la o demisie din partea antrenorului Costel Orac, dar si la dezamagirea celor doi finantatori: Valeriu Iftimie si Corel Sfaiter.
Ros-alb-albastrii nu a reusit sa se impuna in timpul regulamentar de joc. Dupa 90 de minute de joc scorul a fost 0-0 si au urmat doua reprize de prelungiri si loviturile de la 11 metri.
Jocul „gazdelor” a fost unul modest, nereusind sa-si construiasca faze de joc periculoase la poarta adversarilor. Abia in partea a doua a jocului au cateva faze mai clare de a marca in poarta bacauanilor. Pana la urma tot oaspetii au reusit sa bage mingea in poarta. Norocul jucatorilor de la FC Botosani ca golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.
Prelungirile au fost controlate de ros-alb-albastrii, dar fara vreun rezultat.
Sansa gazdelor a fost forma foarte buna a goalkeeperului Vasile Curileac, care a aparat numai putin de trei penalty-uri ale bacauanilor.
La final, dupa minute de tensiune, FC Botosani s-a impus in fata echipei SC Bacau cu scorul de 3-2.
Pentru FC Botosani au marcat Vasvari, Fulop si Carjan in timp ce Todoran si Atudorei au ratat. De partea cealalta, au inscris Agache si Miron si au ratat Costin, Intuneric si Ungureanu.
La finalul meciului, atat finantatorii echipei locale, cat si antrenorul Costel Orac si-au exprimat nemultumirea fata de jocul slab al jucatorilor rs-alb-albastrii.
A doua zi, Costel si-a anuntat demisia, motivand ca ultima partida disputata de FC Botosani „a umplut paharul”. La acestea se adauga si tensiunea la care este supus si de care nu vrea sa aiba parte mai ales acum, dupa ce a suferit o operatie pe cord. Chiar daca i s-a propus functia de director tehnic, Costel Orac a refuzat orice fel de colaborare cu FC Botosani.
Valeriu Iftimie si Cornel Sfaiter au reusit sa-l convinga pe Cristi Popovici sa preia functia de antrenor principal a echipei locale. Acum ramane de vazut cat va rezista pe acest post.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.