Home Sport Dan Şucu este noul acţionar al FC Rapid Bucureşti

Dan Şucu este noul acţionar al FC Rapid Bucureşti

Dan Şucu este noul acţionar al FC Rapid Bucureşti și deţine 50% din acţiunile clubului, celelalte 50% fiind deţinute de Victor Angelescu.

„Ne dorim ca Rapid să redevină o echipă puternică, care an de an să lupte cu şanse reale la câştigarea titlului din Liga 1. Şi, de ce nu, sperăm pe viitor să ne aducă satisfacţiile dorite şi în competiţiile europene. Da, ne-am dori mult ca toţi fanii Rapidului să fie din nou mândri de performanţele echipei. Şi tot pentru fanii noştri, ne vom strădui ca aceste performanţe să fie obţinute prin seriozitate şi corectitudine.Ne dorim ca Rapid să fie un exemplu în Liga 1, de club ce îşi respectă promisiunile cu adevărat. Jucătorii şi angajaţii Clubului să fie plătiţi bine şi fără întârzieri, iar contractele semnate cu partenerii să fie onorate întocmai şi fără excepţii. De asemenea, ne dorim ca Rapid să se susţină independent şi să nu stea niciodată cu mâna întinsă după bani publici. Mai mult, noi ne plătim taxele către stat şi comunitate, şi nu ne interesează să fim protejaţii niciunui politician. Ne dorim atât de multe pentru Rapid, şi nu va fi uşor, dar cu toţii ştim că atunci când îţi doreşti ceva cu adevărat vei găsi soluţia potrivită pentru a reuşi”, a anunţat acţionariatul FC Rapid Bucureşti, format din Victor Angelescu & Dan Şucu.

Omul de afaceri Dan Şucu aprinde speranţele fanilor şi anunţă un buget de 7 milioane de euro pentru sezonul viitor, care ar trebui să îi ducă pe giuleşteni sus în clasament.

Suma va creşte de la an la an şi ar putea ajunge până la 24 de milioane de euro, o cifră uriaşă pentru Casa Liga 1.

„Vom reuşi. Cum o vom face? Sunt două planuri: cel sportiv, realizat de Nicol împreună cu jucătorii şi antrenorii pe baza bugetelor făcute cu proprietarii şi planul organizaţional. Sunt două competiţii în Liga 1. Există şi competiţia organizatorică în spate, în care Nicol lucreazaă să creeze condiţii bune pentru competiţia sportivă. Nu mă implic, pentru că nu am competenţe, dar în cea organizaţională o fac de 25 de ani. Linii de business clare, obiective clare, obiective parţiale, bugete, treaba aia care nu-i place nimănui. Noi am separat nevoia de publicitate locală a firmelor rapidiste, care vor să-şi afirme dragostea pentru Rapid şi să caute o notorietate locală şi de publicitatea naţională, firmele mari, care vor să-şi comunice mesajele prin Rapid. Sunt doar două dintre liniile de business, dar sunt mult mai multe. Anul acesta vom avea la dispoziţie 7 milioane de euro ca buget. Vom încerca să le generăm prin liniile noastre de business, dacă nu, vor fi generate de proprietari. Nico trebuie să aibă un traseu clar. Anul următor va avea 10, anul următor 14, iar până la 24 de milioane (n.r sumele sunt exprimate în euro) mai e puţin”, a spus omul de afaceri Dan Şucu.

Dan Şucu face cunoştinţă cu lumea fotbalului: „Dacă nu ştie cine este “domnul Varga” îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului”

Declaraţia lui Dan Şucu de la conferinţa de presă în care noul finanţator al Rapidului a fost prezentat oficial nu a rămas fără răspuns. Nelu Varga, finaţatorul CFR-ului a fost atacat direct de către noul şef din Giuleşti.

„Modelul de business al CFR-ului nu-l cunosc deloc. Nu ştiu ce e de înţeles. Nu-l cunosc pe patronul de acolo. N-am auzit de dânsul ca om de afaceri, nu m-am intersectat cu el în mediul de afaceri. Dar poate o exista şi nu ştiu eu”, a fost declaraţia lui Dan Şucu care l-a supărat pe Varga.

Finanţatorul CFR-ului i-a răspuns într-un mod ironic şi a lăsat să se înţeleagă faptul că „săgeţile” lui Şucu vin din faptul că Varga a ales să lucreze cu firma de mobilă a soţiei celui care va finanţa Rapidul.

„Dacă nu ştie cine este “domnul Varga” îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului (n.r. râde). Am ales mereu Ethan Allen (n.r. Firma soţiei lui Dan Şucu), nu Mobexpert şi poate asta l-a deranjat”, a spus Nelu Varga pentru Prima Sport.

Omul cu banii de la CFR, care a câştigat ultimele 5 titluri în Liga 1, a continuat ironiile şi spune că Şucu nu a auzit de el pentru că face afaceri în mult mai multe ţări.

Domnul Varga are afaceri în 17 ţări, poate de aceea nu mă cunoaşte domnul Şucu. Probabil dânsul crede că mediul de afaceri este doar în Bulgaria şi România. Nu e frumos să mă subestimeze, eu nu fac aşa ceva. Nu înseamnă nimic faptul că dânsul nu a auzit de mine. Probabil i s-a urcat la cap, de la “Imperiul Căţeluşilor” ca este “leu”, dar nu este aşa”, a fost răspunsul finanţatorului campioanei, Nelu Varga, pentru patronul Mobexpert.

Sursa: Prima Sport

Exit mobile version