Declaratia sotiei lui MICHAEL SCHUMACHER, legata de „indelungul adio”

Un anunt facut in urma cu cateva zile de Gary Harstein, fost medic in Formula 1 si bun prieten cu fostul pilot al lui Ferrari, a fost urmata, aseara, de declaratia Corinnei  Schumacher, sotia lui MICHAEL SCHUMACHER.

Sotia fostului pilot de Formula 1 a reactionat dupa ce Gary Harstein anunta ca „asistam la indelungul adio al lui MICHAEL SCHUMACHER”.

Astfel, Corinna Schumacher s-a declarat oprimista, in ciuda afirmatiilor facute de Gary Harstein despre sotul sau, si a spus: „Sper in continuare ca va merge, va vorbi si va simti din nou”, conform presei din Marea Britanie.

Corinna Schumacher si-a propus sa-l vada pe MICHAEL SCHUMACHER macar intr-un scaun cu rotile pana in vara viitoare.

MICHAEL SCHUMACHER e tratat de 15 doctori in vila sa din Elvetia, unde a fost creat un salon special in care sa poate primi ingrijirile necesare.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.