DECLARATIE ACIDA la adresa clubului CONCORDIA CHIAJNA!

Evitarea retrogradarii a clubului din Chiajna a provocat nemultumiri mai ales din partea antrenorului principal de la Pandurii Tg. Jiu, care a parasit primul esalon al fotbalului din Romania.

La finalul partidei FC Botosani – Pandurii Tg. Jiu, incheiat cu 2-1 pentru gazde, antrenorul Flavius Stoican a fost foarte acid si ironic la adresa clubului Concordia Chiajna, care a reusit sa ramana in Liga I, dupa ce a castigat in fata celor de la FC Voluntari cu 1-0.

Mahnit de felul cum s-a incheiat actualul sezon fotbalistic, Flavius Stoican a inceput sa felicite echipa din Chiajna intr-un mod ironic si acid.

Antrenorul oaspetilor, Flavius Stoican, a fost extrem de ironic la conferinta de presa si tot la fel de mahnit, dupa ce Concordia Chiajna s-a salvat de la retrogradare, in urma victoriilor cu FC Botosani si FC Voluntari.

„Felicit oficialii clubului Chiajna, felicit antrenorii si jucatorii pentru ca au reusit sa ia 6 puncte in ultimele doua etape. Au reusit sa ia 3 puncte unei echipe cum este Botosani, o echipa foarte buna, si au reusit sa ia 3 puncte contra castigatoarei Cupei Romaniei. De aceea vreau sa-i felicit. Ii felicit si pe cei de la Timisoara si le urez multa bafta la baraj. In seara sunt plin de felicitari. Sa nu ne ia de prosti. Ma incearca un sentiment de tristete. Era un lucru formidabil sa ne salvam. Cateodata iti vine sa-ti smulgi parul din cap, pentru ca mai erau cateva minute si mergeam la baraj. Asa a fost sa fie. Mi-e ciuda cand vad o echipa, castigatoare a Cupei Romaniei, cu trofee, cu antrenorul anului, ca pierde. Se intampla. Se intampla si la case mai mari. Se mai intampla sa piarda si Botosaniul la Chiajna, o echipa foarte buna. Asta este fotbalul. Sa puneti ghilimele, sunt ironic”, a spus Flavius Stoican.

In schimb, a tinut sa-i felicite pe jucatorii de la FC Botosani pentru ca au fost foarte motivati si asta s-a vazut si pe teren. Insa, recunoaste ca in ultimele 6 minute ale partidei a trecut prin trei stari puternice: agonie, extaz si dezamagire.

„Astazi am pierdut in minutele de prelungiri si cred eu ca puteam sa evitam acel gol, dar asa a fost sa fie. Am intalnit o echipa foarte motivata, o echipa care a demonstrat ca poate juca fotbal, o echipa care inaintea meciului, acum cateva zile, era si mai motivata, daca mai era nevoie de patronul clubului. Ii felicit pe antrenori, pe jucatorii botosaneni pentru dorinta si daruire. Imi felicit si jucatorii mei, chiar daca ma incearca un moment de dezamagire si tristete, pentru ca nu este usor ca sa treci de la agonie la extaz. Nu este usor sa speri pana in ultimul minut”, a mai spus Flavius Stoican.

La final, antrenorul de la Pandurii a declarat ca inca nu stie care va fi soarta clubului, fiindca se ia in calcul inclusiv desfiintarea acestuia.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.