DEMISII LA FC BOTOSANI!

cornel sfaiter si cristi popovici

Presedintele executiv al FC Botosani, Cornel Sfaiter, a anuntat ca a fost demisa conducerea tehnica a clubului.

In cadrul unei conferinta de presa, presedintele executiv al FC Botosani, Cornel Sfaiter, a anuntat ca s-a decis rezilierea contractului cu antrenorul principal Cristian Popovici si cu antrenorul secund Marius Gireada.

Desi era asteptat un astfel de anunt, totusi a fost surprinzatoare hotararea dupa ce, duminica seara, Cornel Sfaiter a spus ca il crediteaza mai departe pe Cristi Popovici. Mai mult, acesta din urma a declarat ca a vorbit si cu Valeriu Iftime si i-a acordat sprijin mai departe.

„Cuvantul potrivit nu este soc. Mai degraba termenul corect este dus rece. Intr-adevar, problema rezultatelor negative din ultima perioada a dus la aceasta decizie. Ii multumesc lui Cristi pentru ce a facut la echipa. Ne despartim pe cale amiabila si ramanem prieteni”, a declarat Cornel Sfaiter.

La randul sau, Cristi Popovici a spus ca cel mai mult i-au facut rau ceea ce strigau spectatorii si membrii galeriei in repriza a doua.

„Ceea ce am facut la echipa nu mi-e rusine, chiar sunt mandru. In schimb, m-am simtit rau atunci cand spectatorii si membrii galeriei strigau sa-mi dau demisia”, a declarat, la randul sau, Cristi Popovici.

Cornel Sfaiter a anuntat ca locul lui Cristi Popovici va fi luat de Vali Bordeianu, care va fi ajutat de Leo Grozavu in calitate de director tehnic. Acesta din urma a mai antrenat FC Botosani in urma cu patru ani.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.