Deszapezire pe Stadionul Municipal! Cum pregatesc botosanenii stadionul pentru intalnirea cu craiovenii

O declaratie facuta de antrenorul CSU Craiova la Digisport ii arata ingrijorarea fata de starea stadionului la meciul programat sa aiba loc sambata, incepand cu ora 18.00, cand botosanenii vor fi gazdele intalnirii sportive. Gheorghe Multescu si-a exprimat teama ca in conditiile in care ninge in continuare in Nodul Moldovei, meciul se va juca, probabil, in conditii grele.

Declaratia tehnicianului de la CSU Craiova a fost urmata de replica antrenorului botosanean Leo Grozavu, care ii aminteste omologului sau oltean ca „iarna nu-i ca vara”.

„Nu noi am programat jocurile in luna februarie. Ne cerem scuze celor de la Craiova ca nu le putem pune la dispozitie un gazon ca in mijlocul verii. Iarna nu-i ca vara. Asta este, se va juca pe zapada, pe noroi, pe orice suprafata s-ar juca, nu avem ce face. Nu cred ca la noi ar trebui sa se planga de starea terenului. Sunt alte locuri unde trebuie sa se planga de faptul ca s-au programat jocuri in februarie. Noi vom incerca sa punem cel mai bun teren la dispozitie. Eu cred ca Botosaniul a demonstrat ca are nevoie tot de un teren bun ca sa joace fotbal”, a fost raspunsul antrenorului de la FC Botosani, Leo Grozavu, la ingrijorarea exprimata de Multescu.

De altfel, trebuie spus ca la Botosani se lucreaza de dimineata la deszapezirea stadionului, la indepartarea stratului de zapada ajuns la vreo 30 de centimetri. Se lucreaza si pentru indepartarea zapezii din tribuna. Se asigura, de asemenea, si incalzirea gazonului, instalatia fiind in functiune pentru a asigura o temperatura de 6 grade Celsius. Urmeaza insa nopti geroase, in care temperaturile ar putea cobori pana la -10 grade Celsius, potrivit avertizarilor meteorologilor.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.