Dimitrov a lasat Botosaniul pentru Craiova! Iliev ramane! Deocamdata

Oficialii FC Botosani solicita in schimbul lui Radoslav Dimitrov, aflat in ultimele sase luni de contract, 100.000 de euro, insa conducerea de la Craiova ar dori sa ofere doar jumatate din suma. In cele din urma, fundaşul dreapta a semnat un acord cu oltenii, FC Botoşani urmand a incasa in schimbul sau 50.000 de euro şi 10% la un eventual transfer. De asemenea, intre cele doua cluburi exista o clauza prin care daca oltenii vor ajunge in grupele Europa League sau Champions League, FC Botosani va mai incasa 40.000 de euro.

La randul sau, Plamen Iliev si-a exprimat dorinta de a pleca la Craiova inca de la sfarsitul anului trecut. Iliev poate uza de o clauza din contract si se poate desparti de FC Botosani fara ca gruparea locala sa incaseze vreun leu in schimbul sau. Deocamdata el va pleca in Antalya cu echipa in cantonament.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.