Home Sport Dinamo a picat pe locul doi

Dinamo a picat pe locul doi

dinamo bucuresti - sportul studentesc

Dinamo a pierdut surprinzator cu Sportul Studentesc si a pierdut pozitia de lider in Liga I. Pe primul loc a urcat CFR Cluj, care s-a impus in fata Pandurilor, in etapa a 21-a.

Dinamo a fost invinsa, sambata, pe teren propriu, de Sportul Studentesc, scor 3-1 (2-1) si a cazut pe locul doi in Liga I.
Dupa ce au deschis rapid scorul, in minutul 2, prin Marius Niculae, „cainii” au cedat fraiele jocului. Sportul a egalat prin Nistor (15) si a preluat conducerea in minutul 32, in urma golului lui Ferfelea. Scorul final al intalnirii a fost stabilit de Lazar, in minutul 81.
CFR Cluj este noul lider al Ligii I, dupa ce a invins, pe teren propriu, pe Pandurii Targu Jiu, scor 2-0. Golurile au fost marcate de Sougou (60) si Kapetanos (90+3).
Tot sambata, Petrolul Ploiesti a remizat, pe teren propriu, scor 2-2 (1-0), cu Universitatea Cluj, golurile fiind inscrise de Oprita (40) si Zerka (71), respectiv Grozav (59) si Ad. Cristea (89, penalti).
Intr-un alt meci al zilei, Gaz Metan Medias a invins, in deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), pe Vointa Sibiu, goluri Vitinho (38) si C. Petre (46).
Echipa Steaua Bucuresti a invins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-1), formatia Astra Ploiesti, intr-un meci din etapa a XXI-a a Ligii I, care a reprezentat si revenirea „ros-albastrilor” in Ghencea dupa aproximativ zece luni.
Golurile invingatorilor au fost marcate de Rusescu ’21 si Parvulescu ’34, in timp ce pentru oaspeti a inscris Laionel, in minutul 12.
In schimb, Rapid a mai facut un pas gresit in lupta pentru titlu. Jucatorii lui Razvan Lucescu au pierdut cu 1-0 in deplasarea de la Chiajna.
Echipa lui Laurentiu Reghecampf a avut prima ocazie. Rocha a tras din marginea careului, dar Dani Coman a respins in corner. Rapid a dat replica prin Ovidiu Herea, dar mijlocasul nu a reusit sa-i puna probleme lui Gospodinov.
Roman a continuat seria ratarilor pentru giulesteni cu un sut de la 20 de metri. In repriza secunda, Dinu l-a pus la incercare pe Dani Coman. Portarul Rapidului a respins si de aceasta data.
Giulestenii au ramas in 10 oameni in minutul 49. Rui Duarte a vazut al doilea cartonas galben si a fost eliminat. Opt minute mai tarziu s-a restabilit egalitatea numerica. Muzac a fost si el eliminat pentru cumul de cartonase. Rapidul a fost la un pas de gol cu 10 minute inainte de final, dar Gospodinov a respins mingea trimisa de Grigore.
Cu un minut inainte de final, Rapidul a mai primit o lovitura. Adrian Popa a reusit golul victoriei pentru Concordia.

Exit mobile version