Dinamo a picat pe locul doi

dinamo bucuresti - sportul studentesc

Dinamo a pierdut surprinzator cu Sportul Studentesc si a pierdut pozitia de lider in Liga I. Pe primul loc a urcat CFR Cluj, care s-a impus in fata Pandurilor, in etapa a 21-a.

Dinamo a fost invinsa, sambata, pe teren propriu, de Sportul Studentesc, scor 3-1 (2-1) si a cazut pe locul doi in Liga I.
Dupa ce au deschis rapid scorul, in minutul 2, prin Marius Niculae, „cainii” au cedat fraiele jocului. Sportul a egalat prin Nistor (15) si a preluat conducerea in minutul 32, in urma golului lui Ferfelea. Scorul final al intalnirii a fost stabilit de Lazar, in minutul 81.
CFR Cluj este noul lider al Ligii I, dupa ce a invins, pe teren propriu, pe Pandurii Targu Jiu, scor 2-0. Golurile au fost marcate de Sougou (60) si Kapetanos (90+3).
Tot sambata, Petrolul Ploiesti a remizat, pe teren propriu, scor 2-2 (1-0), cu Universitatea Cluj, golurile fiind inscrise de Oprita (40) si Zerka (71), respectiv Grozav (59) si Ad. Cristea (89, penalti).
Intr-un alt meci al zilei, Gaz Metan Medias a invins, in deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), pe Vointa Sibiu, goluri Vitinho (38) si C. Petre (46).
Echipa Steaua Bucuresti a invins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-1), formatia Astra Ploiesti, intr-un meci din etapa a XXI-a a Ligii I, care a reprezentat si revenirea „ros-albastrilor” in Ghencea dupa aproximativ zece luni.
Golurile invingatorilor au fost marcate de Rusescu ’21 si Parvulescu ’34, in timp ce pentru oaspeti a inscris Laionel, in minutul 12.
In schimb, Rapid a mai facut un pas gresit in lupta pentru titlu. Jucatorii lui Razvan Lucescu au pierdut cu 1-0 in deplasarea de la Chiajna.
Echipa lui Laurentiu Reghecampf a avut prima ocazie. Rocha a tras din marginea careului, dar Dani Coman a respins in corner. Rapid a dat replica prin Ovidiu Herea, dar mijlocasul nu a reusit sa-i puna probleme lui Gospodinov.
Roman a continuat seria ratarilor pentru giulesteni cu un sut de la 20 de metri. In repriza secunda, Dinu l-a pus la incercare pe Dani Coman. Portarul Rapidului a respins si de aceasta data.
Giulestenii au ramas in 10 oameni in minutul 49. Rui Duarte a vazut al doilea cartonas galben si a fost eliminat. Opt minute mai tarziu s-a restabilit egalitatea numerica. Muzac a fost si el eliminat pentru cumul de cartonase. Rapidul a fost la un pas de gol cu 10 minute inainte de final, dar Gospodinov a respins mingea trimisa de Grigore.
Cu un minut inainte de final, Rapidul a mai primit o lovitura. Adrian Popa a reusit golul victoriei pentru Concordia.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.