Dinamo si Rapid, infrante din nou si in etapa a 23-a

Giulestenii au ajuns la trei infrangeri consecutive in Liga I, in timp ce Dinamo nu a mai castigat vreun meci de patru etape.

Derby-ul rundei a 23-a s-a jucat in Soseaua Stefan cel Mare, iar campioana de iarna, Dinamo, a bifat al patrulea meci consecutiv fara victorie. „Cainii” raman insa pe locul doi, la doua puncte in spatele liderului CFR Cluj, care joaca luni cu Otelul (ora 19.00).
S-a schimbat insa ocupanta pozitiei a treia a podiumului, FC Vaslui, si-a revenit dupa infrangerea suferita etapa trecuta, pe teren propriu, cu FC Brasov, si s-a impus pe terenul lui Dinamo cu scorul de 1-0. Unicul gol al partidei a fost inscris la 13 minute de la reluare, cand Yero Bello l-a batut pe goalkeeperul gazdelor cu o lovitura de cap de la 11 metri. Dinamovistii n-au reusit sa se apropie decisiv de buturile lui Borjan, iar la finalul partidei fanii i-au cerut demisia antrenorului Liviu Ciobotariu.
La randul sau, Rapid, dupa ce s-a facut de ras cu Ceahlaul Piatra Neamt si Concordia Chiajna, a suferit o noua infrangere in Liga 1, scor 0-1, cu FC Brasov. Unicul gol al partidei a fost inscris de Viveiros in minutul 36.
In urma acestui esec, Rapid ramane pe un provizoriu loc 3 in Liga 1, cu 41 de puncte, dar poate fi depasit de Steaua, care joaca luni cu Gaz Metan Medias (ora 21.30). Brasovenii urca pe locul 9 cu 29 de puncte.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.