DOLIU in sportul romanesc! Un mare sportiv s-a stins din viata timpuriu!

De 20 de ani acesta se lupta cu diabetul, boala care i-a schimbat cariera sportiva.

Fostul jucator si antrenor al echipei Politehnica Iasi, Costel Moscalu, component al echipelor nationale ale Romaniei, a murit, duminica, la varsta de 47 de ani.

Federatia Romana de Baschet a anuntat decesul lui Costel Moscalu, la 47 de ani, dupa 20 de ani de lupta cu diabetul, boala cu care s-a luptat inclusiv in timpul carierei de jucator.

„Dupa o lupta indelungata si nedreapta cu diabetul, boala care i-a fost depistata inca de la varsta de 27 de ani si care l-a fortat sa-si modifice intreaga viata, inima lui Costel Moscalu s-a incapatanat sa mai bata si a facut, astfel, ca sportul romanesc sa mai piarda o stea din constelatia performerilor. Peste numai cateva zile ar fi implinit 48 de ani”, se arata in mesajul FR Baschet.

Costel Moscalu a jucat duminica baschet cu niste prieteni, iar in momentul in care a ajuns acasa i s-a facut rau, transmite corespondentul Mediafax. Prietena antrenorului a chemat un echipaj SMURD, medicii declarand decesul dupa ce au incercat sa-l resusciteze timp de jumatate de ora.

Costel Moscalu ar fi urmat sa implineasca 48 de ani in 15 aprilie. De-a lungul carierei a evoluat la echipa din orasul natal, Politehnica Iasi, dar si la Elba Timisoara si Farul Constanta.

De asemenea, a facut parte din echipele nationale ale Romaniei la nivel de junior si seniori.

Si-a incheiat cariera de jucator la Poli Iasi, echipa pe care a si antrenat-o in ultimii ani.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.