DOLIU in SPORTUL romanesc! O tripla campioana a incetat din viata la 33 de ani, lasand in urma o fetita de patru ani

Implinise 33 de ani cu cateva zile in urma. Mihaela Branduse (fosta Viscreanu) a fost una dintre cele mai cunoscute handbaliste din Romania. O boala necrutatoare, cu care a fost diagnosticata in urma cu patru ani, i-a frant insa viata mult prea devreme.

A trecut printr-o interventie chirurgicala la o clinica din Cluj-Napoca, a inceput apoi un tratament sever, dar starea i s-a agravat joia trecuta, iar sambata dimineata, in jurul 7.30, Mihaela a trecut in nefiinta.

In urma a ramas un copil de patru ani, o fetita . Mihaela era casatorita cu un salajean si se stabilise in Zalau. S-a retras din lumea sportului la varsta de 27 de ani dupa ce a castigat de trei ori, cu echipa Silcotub Zalau, titlul national la handbal, in 2001, 2004 si 2005. A evoluat cu echipa si in Liga Campionilor.

Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.