Drama in sportul romanesc. Handbalista ucisa de fostul iubit

Avea doar 17 ani si toate sperantele in fata. Visurile i s-au frant frant insa brutal, sub cutitul celui pe care il iubise o vreme.

Cristina Nichita era handbalista legitimata la CSS Targoviste.

In seara  zilei de sambata, 11 octombrie, fata se intorcea din oras, unde petrecuse cu noul iubit. Acesta a condus-o acasa, unde, ramasa singura, a fost atacata de tanarul care ii fusese pieten, dar cu care hotarase sa incheie relatia.

Parintii au auzit tipetele, au iesit din casa, dar era deja prea tarziu. Barbatul de 23 de ani o lovise de 5 ori cu cutitul pe fata. Sportiva a fost dusa de urgenta la spital, dar medicii nu au mai avut ce face. Criminalul a fost imobilizat de tatal fetei, care a chemat politia.

Fostul iubit al handalistei era gelos si avea ordin de restrictie, iar familia fetei a dezvaluit ca acesta o teroriza pe Cristina.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.