Dupa CASTRAVETII MURATI, LEO GROZAVU aduce scuze si EXPLICATII

Leo Grozavu, tehnicianul echipei FC Botosani, a revenit asupra declaratiei sale in care s-a referit la nivelul actual al fotbalului romanesc, comparandu-l cu castravetii murati, la o zi dupa zdrobitoarea infrangere suferita de Steaua in meciul cu Manchester City.

Antrenorul echipei botosanene spune ca i-au fost interpretate gresit afirmatiile. Explicatia a oferit-o in cadrul conferintei de presa de la  Digisport, dupa meciul cu Poli Timisoara, castigat de botosaneni cu 5-0.
 
„Declaratiile mele de zilele trecut au fost interpretate gresit. Nu am vrut sa lezez pe nimeni din clubul Steaua si imi cer scuze jucatorilor, antrenorilor si conducatorilor, pentru ca nu am vrut sa jignesc pe nimeni. Singurul care a intuit ce am vrut sa spun a fost Florin Lovin de la Astra. M-am considerat si eu o muratura, pentru ca fac parte dintr-un fotbal care nu poate sa pune probleme echipelor din fata, care la randul lor cand se intalnesc cu marile puteri europene, nu pot face fata. Sunt alaturi de stelisti si imi pare rau ca au pierdut”, a explicat antrenorul Leo Grozavu.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.