Echipa FC BOTOSANI, invinsa dupa sase etape in care nu a cunoscut bataia

Etapa a 13-a a Ligii 1 le-a adus fotbalistilor de la FC Botosani o infrangere in fata craiovenilor.

CSU Craiova a invins FC Botosani cu scorul de 2-1, dupa ce fotbalistii botosaneni au trecut prin sase etape la rand fara sa simta gustul infrangerii.

Cele doua echipe au aliniat la start urmatorii jucatori:

CS U Craiova: Balgradean – Achim, Acka, Frasinescu, Vatajelu – Madson, Brandan – Baluta, Bawab, Tirnacop – Nuno Rocha.

Rezerve: Straton, Avramia, Ferfelea, Mateiu, Ivan, Carstea, Curelea.

FC Botosani: Lazar – Homei, Ngadeu, Tincu, Acsinte – Fulop, Vasvari, Crotioru – Ivanovici, Hadnagy, Martinus.

Rezerve: Curileac, Browne, Oltean, Codoban, Bordeianu, Ivanovici, Danci.

Meciul a fost arbitrat de : Alexandru Tudor (Bucuresti) – Alexandru Onita (Galati), Valentin Avram (Bucuresti). Rezerva: Florin Marcu (Oradea)

Primul gol al meciului a fost marcat in minutul 28, in poarta botosanenilor. Baluta a marcat cu un sut din 4 m, dupa o centrare venita pe partea stanga.

Dupa numai trei minute, botosanenii au adus egalarea prin Gabriel Vasvari, care executa impecabil o lovitura de la 11 metri dictata de rbitri dupa ce Ngadeu a primit un sut in plina figura de la un fundas al echipei craiovene.

1-1, acesta este scorul cu care se incheie prima repriza a meciului, desi s-a trecut la limita pe langa doua ocazii mari de schimbare a scorului.  

Astfel, in in minutul 37 Rocha reusit sa bagemingea in porta botosanenilor, cu o lovitura de cap, dar arbitrii au constatat ca jucatorul echipei craiovene se afla in offside, astfel ca golul este anulat.

Cu un minut inainte de pauza  si botosanenilor le trece norocul pe langa gheata. Martinus centreaza de pe partea stanga pana la Hadngy, acesta scoate la 16 m pentru Fulop, care suteaza dar obtine numai un corner.

In repriza a doua se produc schibari in ambele echipe, insa schimbarea de scor intervine in minutul 70, cand este pecetluita si soarta meciului.

Jucatorul craiovean Pablo Brandan executa impecabil o lovitura libera de la 25 de m, mingea ajungand in poarta echipei botosanene.

Trebuie mentionat ca FC Botosani a ajuns intr-o situatie de inferioritate in minutul 53. Atunci, camerunezul Michael Ngadeu a fost eliminat de pe teren ca urmare a obstructionarii lui Bawab, moment in care arbitrii i-au aratat al doilea cartonas galben camerunezului, care pana in acel moment, a fost foarte activ pe teren.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.