Echipa FC BOTOSANI, pusa pe fapte mari in meciul cu DINAMO !

Le pregatesc suporterilor un o lupta crancena pe teren? Ce fel de joc pun la cale?

Cel putin in declaratii, fotbalistii botosaneni sunt hotarati sa nu-i lase pe „caini” sa castige. Mai mult, nu se multumesc cu un egal, ci vor victorie, un „joc cu multa agresivitate”.  
 
„Putem castiga. Cu multa agresivitate si multa munca. Sa speram ca va fi acel soc pentru ca avem nevoie de victorie. In momentul acesta, doar o victorie ne-ar descatusa. In primul rand, nu trebuie sa-i lasam sa joace. Daca ii lasi sa joace, te pun la respect”, a spus Istvan Fulop.
 
Fotbalistii botosaneni spun insa ca au nevoie de sustinerea suporterilor, a botosanenilor, pe stadion, pentru ca misiunea sa li se para mai usoara. 
 
“Publicul este foarte important, de multe ori ne-a impins de la spate si ne dorim sa faca acelasi lucru si duminica. .. La situatia in care suntem acum, ne dorim sa castigam toate cele trei puncte. Dinamo o echipa cu calitate, jucatori foarte buni … Este una din cele mai in forma echipe din campionat si vom avea un meci foarte greu. La situatia in care suntem, nu ne-ar ajuta prea mult un egal. Avem nevoie de puncte”, afirma Gabi Vasvari. 
 
In zece etape, fotbalistii dinamovisti au pierdut un singur joc. Sunt  pe locul patru in clasament, in timp ce FC Botosani, cu o singura  victorie, a ajuns pe locul 12. 
 
Biletele costa 25 de lei la peluza si 40 de lei la tribuna. 
 
Meciul va avea loc duminica, 20 septembrie 2015, incepand cu ora 21.00, pe Stadionul Municipal din Botosani.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.