Partida FC ARGEȘ – FC BOTOȘANI dă startul campionatului național de fotbal, ediția cu numărul 103! (PROGRAMUL COMPLET)

Ediția din acest an pornește vineri seară, începând cu ora 18.15, de la Pitești, de pe stadionul cu nume de legendă, Nicolae Dobrin.

Ediția cu numărul 103 din istoria primei ligi din România pornește vineri seară de la Pitești, de pe stadionul cu nume de legendă, Nicolae Dobrin.

FC Argeș revine pe prima scenă a fotbalului după 11 ani de absență. A promovat direct extrem de spectaculos, în ultima etapă, după ce contracandidata Turris Turnu Măgurele a primit gol în minutul 90+6 al meciului cu Rapid.

FC Argeș a fost, în istoria ei, dublă campioană a României și este antrenată de Ionuț Badea, fost antrenor secund al echipei naționale.

Echipa piteșteană este neînvinsă de două meciuri (2-1 cu Petrolul și 1-1 cu UTA). A pierdut doar o partidă din ultimele 18 jucate în toate competițiile (2-3 cu CS Mioveni).

FC Botoșani a terminat ediția trecută din CASA Liga 1 pe locul al patrulea și va reprezenta România în primul tur preliminar al UEFA Europa League (27 august, meci cu Ordabasy, în Kazahstan).

Față de sezonul trecut, echipa lui Marius Croitoru l-a pierdut pe fundașul Andrei Chindriș, transferat la Mouscron. FC Botoșani are doar două victorii în ultimele zece meciuri oficiale. N-a marcat în trei din ultimele patru partide.

FC Argeș și FC Botoșani nu s-au întâlnit niciodată pe prima scenă fotbalului românesc.

Partida va fi transmisă în direct de LOOK SPORT/PLUS, DIGI SPORT și TELEKOM SPORT.

Un nou protocol medical la startul sezonului impus de FRF

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a decis să aplice pentru viitorul sezon competiţional al Ligii 1 un nou protocol medical pentru combaterea COVID-19, asemănător celui practicat de UEFA în competiţiile internaţionale.

„Am luat decizia să urmăm modelul UEFA. Asta presupune ca în cazul în care vom avea jucători sau membri ai staff-ului cu COVID-19 vom urma acelaşi protocol pe care îl aplică şi UEFA la competiţiile europene. Fiecare echipă va trebui să îndeplinească două condiţii, să aibă un număr de cel puţin 13 jucători, cel puţin un portar şi să pună la dispoziţia organizatorului avizul DSP-ului în cazul în care ne aflăm în această situaţie de anchetă”, a declarat Răzvan Burleanu, preşedintele Federației Române de Fotbal (FRF) făcând și precizarea că „un meci se poate reprograma, dar nu mai devreme de 7 zile, o singură dată”.

„Dacă la finalul unei faze competiţionale o echipă va înregistra meciuri restante, echipa respectivă va pierde meciul respectiv cu 3-0. La nivel Ligii I, ne referim la campionatul regular, tur-retur”, a menționat Răzvan Burleanu.

Programul complet al campionatului național de fotbal ediția 2020/2021

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.