Egalitate in derby-ul Moldovei. CSMS Iasi- FC Botosani s-a incheiat cu 1-1

Scorul final al partidei CSMS Iasi- FC Botosani nu a netezit drumul niciuneia dintre aceste doua echipe spre Europa League. Un scor care le prelungeste asteptarile si le scade sansele calificarii.

Cele doua echipe au aliniat la start: 
 
CSMS Iasi: Grahovac – Cretu, Sarici, Frasinescu, Tiganasu – Llullaku, Mitici, Enescu, V. Ghoerghe – A. Cristea, Golubovici 
 
FC Botosani: Iliev – Dimitrov, Miron, Ngadeu, Musat – Vasvari, Bordeianu – Ivanovici, Hadnagy, Cabrera – Matulevicius 
 
Prima repriza nu i-a lasat mult pe suporteri in liniste. Galeria botosanenilor a explodat in minutul 7,00, cand Ngadeu deschide scorul cu o frumoasa lovitura de cap, dupa un corner.
 
Pentru botosaneni a mai urmat, in prima repriza, o sansa pretioasa de a majora scorul, in minutul 36. Atunci, Ivanovici a sutat in bara din interiorul careului, dupa o pasa de maestru executata de  Cabrera. Insa nu a fost sa fie mai mult decat o faza de spectacol fotbalistic. Scorul a ramas neschimbat pe tabela de marcaj. Si cu acest scor, 0-1, s-a incheiat prima repriza. 
 
Dupa pauza, gazdelor le-a suras sansa. La numai doua minute de la fluierul de incepere a reprizei secunde, Golubovic aduce bucurie in galeria ieseana. Gazdele egaleaza in urma unui corner, cand Bojan Golubovic inscrie din interiorul careului, dupa o faza confuza. 
 
Pentru botosaneni, rezultatul de pe stadionul iesean, chiar daca nu le aduce clarificarea asteptata de ei in cupele europene, marcheaza totusi al saselea meci consecutiv fara infrangere. Au fost in aceasta serie patru victorii si doua meciuri terminate la egalitate. Rezultatul acestor prestatii : locul 3 in play-out, cu 35 de puncte. 
 
De partea cealalta, egalul de pe terenul iesean i-a adus pe cei de la CSMS Iasi la egalitate cu CS U Craiova, cu 36 de puncte. 
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.