Home Sport EGALITATE in meciul FC BOTOSANI – DINAMO BUCURESTI

EGALITATE in meciul FC BOTOSANI – DINAMO BUCURESTI

FC Botosani nu a reusit victoria pe care si-o dorea atat de mult, victoria care i-ar fi fost de mare ajutor in conditiile actuale. Meciul cu Dinamo s-a terminat la egalitate. 

Partida a inceput de la ora 21.00, pe Stadionul Municipal din Botosani.  S-a incheiat cu scorul de 1 – 1. 
 
Echipele de start:
FC Botosani: Iliev, Patache, Plamada, Cordos, Dimitrov, Vasvari, Cucu, Cabrera, Martinus, Fulop, Batin 
 
Rezerve: Plesca, Bordeianu, Hadnagy, Roman, Ivanonici, Costin, Brata 
Antrenor: Mugurel Cornateanu 
 
Dinamo Bucuresti: Cerniauskas, Ghomsi, Rotariu, Fai Collins, Mevlja, Essombe, Palic, Serban, Anton, Marc, Gavrila 
 
Rezerve: Popescu, Nedelcearu, Puljic, Petre, Tircoveanu, Corbu, Moldoveanu 
Antrenor: Mircea Rednic
 
Gazdele au deschis scorul in prima jumatate de ora a jocului, in minutul 27, prin Cabrera, care a primit o pasa in interiorul careului, a driblat un fundas dinamovist si a trimis mingea in poarta adversarilor. 
 
Golul egalizator a venit cu cateva clipe inainte ca arbitrul sa fluiere sfarsitul primei reprize. De fapt, dinamovistii au marcat in minutele de prelungire dictate aproape de finalul primei reprize.  
 
Marcel Essombe a trimis mingea in poarta botosanenilor, spre satisfactia galeriei dinamoviste, formata din circa 250 de suporteri.
 
Repriza a doua nu a mai schimbat nimic pe tabela de marcaj. Antrenorii celor doua echipe au incercat schimari in echipe, dar fara rezultat. 
 
Nu au lipsit nici ratarile. Martinus suteaza mult peste poarta in minutul 64, dupa o pasa pe partea stanga primita de la Cabrera, irosind astfel o buna ocazie de gol. Se intampla la numai un minut dupa ce si bucurestenii au ratat o frumoasa ocazie de schimbare a scorului in favoarea lor, cand Puljic a reluat cu capul dupa un corner, Iliev aparand insa bine poarta in fata acestui atac.
 
Arbitrii au scos si cartonasele galbene, pentru Istvan Fulop, in minutul 14, Patache in minutul 79 si Andrei Marc in minutul 81.  
 

Exit mobile version