Emma Răducanu, discurs savuros în română la Transylvania Open (VIDEO)

Emma Răducanu a început cu dreptul Transylvania Open. Câștigătoarea de la US Open a învins-o greu pe slovene Polona Hercog (30 de ani, 123 WTA), scor 4-6, 7-5, 6-1.

La final, Emma a insistat să vorbească în limba română, limba tatălui ei. Și nu s-a descurcat deloc rău. Intervevată de o altă jucătoare de tenis, Alexandra Dulgheru, britanica nu și-a dezamăgit fanii din România.

„Vreau să încercăm un pic în română”, a spus ea. „Și dacă nu mai pot, schimb în engleză”, a adăugat sportiva. A continuat apoi:

„Astăzi a fost un meci dificil, ea a fost foarte tare, iar eu n-am jucat așa bine. Am câștigat, iar acum simt așa multă bucurie. Vreau să mulțumesc mult! E un turneu foarte bine organizat, îmi place România foarte mult. Mă simt ca acasă aici!”, a spus tânăra.

A continuat apoi și a vorbit despre mâncarea preferată:

„Mâncarea mea preferată? Ciorba de perișoare, dar n-am mâncat de perișoare, acum am mâncat de legume. Și mai aștept un pic și pe urmă mănânc un pic de sarmalele. Și mămăliga e foarte bună, dar și papanașii”, a spus Emma Răducanu.

Întrebată ce înseamnă să joace în țara tatalălui, le-a mulțumit tuturor.

„Înseamnă mult pentru mine să joc în țara tatălui meu. Mulțumesc tuturor pentru încurajările primite astăzi și în toată această săptămână. Mi-e puțin rușine, dar dacă mai stau aici, voi fi mai bună la acest capitol”, a mai spus Emma Răducanu.

Transylvania Open continuă la posturile Look Sport și PrimaPlay.ro. Organizatorii Transylvania Open au anunţat ora disputării meciului dintre Simona Halep şi Gabriela Ruse. Nu înainte de 15.30.

Simona Halep o va întâlni în prima rundă a Transylvania Open pe Gabriela Ruse, sportivă clasată pe locul 85 WTA.

Sursa: Look Sport

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.