Home Sport FAN SHOP-uri cu produse marca FC Botosani si CONCURS de SELFIE la...

FAN SHOP-uri cu produse marca FC Botosani si CONCURS de SELFIE la meciul cu Chiajna!

Ce mai pregateste FC Botosani pentru suporterii sai? Dincolo de gazonul pe care fanii echipei vor fie delectati cu spectacol fotbalistic, asteapta startul o initiativa de marketing ce le va permite suporterilor FC Botosani sa achizitioneze materiale cu insemnele clubului.

Mai exact, doua FAN SHOP-uri, unul in Uvertura Mall si unul in Carrefour, sunt aproape de momentul deschiderii usilor pentru fanii botosaneni. „Lucram intens la lucrul acesta”, da asigurari Dorin Bejenariu, consilierul de Marketing de la FC Botosani. 
 
„Probabil la finalul lunii vom deschide doua fan shop-uri la Botosani. Va fi un magazin mobil cu produsele ce au marca FC Botosani, care va fi prezent la toate actiunile organizate de club. Va mai fi si un magazin online. Cerem putina rabdare din partea suporterilor pentru ca lucram intens la acest lucru. Dureaza mai mult decat ma asteptam eu, sunt relatii contractuale care trebuie negociate”, sustine Dorin Bejenariu
 
Pe langa posibilitatea oferita fanilor de a cumpara produse cu marca FC Botosani, reprezentantii echipei anunta si ca vor organiza un concurs de selfie-uri URI la meciul cu Concordia Chiajna, de sambata. Un concurs cu 10 castigatori, ce vor fi anuntati luni dimineata de catre reprezentantii FC Botosani. Iar castigul va fi cate un voucher care va acoperi costul a 10 beri la un restaurant. Suporterii nu trebuie decat sa se pozeze pe stadion si sa postele pozele pe pagina lor de Facebook, la descriere folosind hashtag-ul SelfieFCBotosaniChiajna. 
 

Exit mobile version