Fanii lui MICHAEL SCHUMACHER trebuie sa se pregateasca pentru „vesti foarte proaste”!

Gary Harstein, spune ca fanii lui pilotului de Formula 1 trebuie sa fie pregatiti pentru vesti foarte proaste despre starea de sanatate a fostului pilot.

Fostul medic-sef din Formula 1, Gary Harstein, crede ca, pe masura ce trece timpul, exista tot mai putine sanse ca Michael Schumacher sa isi revina dupa accidentul de schi suferit in decembrie, noteaza mirror.co.uk.

Gary Harstein a scris pe blogul sau ca fanii trebuie sa se pregateasca pentru „vesti foarte proaste” despre starea de sanatate a fostului pilot.

Medicul a reamintit ca, cu cat starea vegetativa dureaza mai mult, cu atat mai greu va fi pentru pacient sa isi revina si, cu atat mai grave vor fi consecintele daca pacientul isi va reveni totusi, in cele din urma.

„Pacientii care sunt in stare vegetativa au o durata de viata de la cateva luni pana la cativa ani. Asta depinde de starea pacientului, de calitatea ingrijirii si de alte variabile. De obicei, pacientii mor in urma unor infectii respiratorii sau urinare. Exista cazuri de pacienti care au supravietuit, dar acestea sunt exceptionale”, a mai scris Gary Harstein.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.