Home Sport Farul Constanţa – FC Botoşani 2-0. „Marinarii” își asigură un loc de...

Farul Constanţa – FC Botoşani 2-0. „Marinarii” își asigură un loc de play-off, moldovenii mai trebuie să lupte

Farmaciile Dr. Max – Parasinus Penta pentru ameliorarea simptomelor de răceală și gripă, incluzând febră, dureri de cap, dureri musculare, dureri în gât, precum și a simptomelor asociate inflamației sinusurilor (nas înfundat, durere la nivelul sinusurilor).

Farul Constanţa a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, pe FC Botoşani, într-un meci din etapa a 29-a a sezonului regulat al Ligii 1 Casa Pariurilor.

Gazdele au deschis scorul relativ rapid, în minutul 15, la o fază confuză. Dussaut a încercat o centrare, care s-a transformat în șut, iar mingea l-a surprins pe portatrul Pap și a căzut pe transversală de unde a revenit în teren. Atent. Dragoş Nedelcu a ajuns primul la minge și a trimis-o în poarta goală. Este al doilea gol pentru mijlocaşul defensiv de la revenirea la Farul.

În minutul 39, gazdele au ratat un penalty prin Betancor, iar golul doi a venit izbăvitor pentru echipa lui Gică Hagi, în prelungiri, în minutul 90+1. Autorul golului decisiv, De Nooijer, a înscris cu un şut în forţă la colţul scurt al porţii apărate de Pap, stabilind scorul final, 2-0 pentru Farul Constanța. În urma acestei victorii, „marinarii” fac 48 de puncte și urcă pe locul 4, asigurându-și prezența în play-off.

VIDEO REZUMAT

Sursa: Look Sport

Exit mobile version