Home Sport FC BOOTOSANI-ASTRA GIURFIU: 0-0. Botosanenii au incheiat turul pe locul 4 (FOTO)

FC BOOTOSANI-ASTRA GIURFIU: 0-0. Botosanenii au incheiat turul pe locul 4 (FOTO)

Inca inainte de a incepe partida intre cele doua combatante tensiunea s-a remarcat si in urma declaratiilor ofcialilor celor doua cluburi. Insa scorul alb a salvat atat FC Botosani, care a reusit sa se mentina pe locul 4, cat si Astra Giurgiu care a urcat pe locul 10.

Cu doar 12 puncte obtinute in 12 etape, Astra Giurgiu este a doua cea mai slaba echipa din actuala editei de campionat, doar ASA Targu Mures avand un parcurs mai slab. Inaintea partidei, campioana ocupa locul 12, fiind la egalitate de puncte cu CSM Politehnica Iasi, o echipa care n-a batut in campionat de 4 etape.

Per total, meciul a fost unul echilibrat dar modest fata de asteptarile pe care le-au avut suporterii echipei locale. In prima repriza, FC Botosani a dominat teritorial jocul, dar ocaziile au apartinut Astrei, insa Iliev a fost in zile mari. In a doua repriza, partida a fost, in general, la acelasi nivel . Sperantele suporterilor botosaneni au crecut dupa ocazia de gol a lui Olimpiu Morutan si ratarea lui Victoras Astafei.

In schimb, la cartonase galbene, Astra Giurgiu a condus detasat: 5-1. De la oaspeti au primit galben Alibec, Oros, Stan, Sapunaru si Morais, iar de la gazde, cel sanctionat a fost capitanul formatiei locale, Gabriel Vasvari.

Dupa acest meci, FC Botosani a ramas cu o singura victorie in ultimele patru etape, un egal si doua esecuri, in timp ce Astra a inregistrat doua remize in ultimele doua etape, dupa un esec cu Viitorul Constanta.

marius-sumudica

Marius Sumuudica, antrenorul principal de la Astra Giurgiu, a multumit elevilor sai pentru rezultat, motivand ca, in ultimele zile, acestia au avut un program foarte incarcat si ca au facut fata cu brio.

„Am reusit sa facem fata unei echipe cu identitate, care este impinsa de public, care practica un fotbal destul de bun si deschis acasa, cu jucatori de viteza. Am ajuns la 3:00 dimineata la hotel. Sunt amanunte pe care lumea nu le stie, dar care conteaza cand joci din trei in trei zile. Suntem in crestere, asta ma bucura”, a declarat Marius Sumudica.

De cealalta parte, Leo Grozavu, antrenorul principal de la FC Botosani, s-a declarat multumit de rezultat sustinand ca acesta este echitabil.

„In seara aceasta am cam muncit fotbalul, dar nu am ce sa le reprosez baietilor. Asa se intampla cand tu ai in componenta jucatori luati de la Divizia B si tineri si intalnesti o echipa care are in componenta un jucator, Budescu, care singur valoreaza cat lotul tau. Nu ai ce cere mai mult”, a declarat Leo Grozavu.

Pentru FC Botosani urmeaza un meci in Cupa Romaniei, la Afumati, unde Grozavu va trimite pe teren mai multe rezerve, iar apoi o intalnire foarte grea cu una dintre cele mai in forma echipe ale Ligii I, ACS Poli Timisoara.

ECHIPELE

FC BOTOSANI: Plamen Iliev, Radoslav Dimitrov, George Miron, Andrei Burca, Nicolae Musat, Gabriel Vasvari, Stelian Cucu, Catalin Golofca, Istvan Fulop, Victor Astafei, Willie Barbosa.
Antrenor: Leo Grozavu
Rezerve: Calin Albut, Florin Plamada, Andrei Patache, Andrei Herghelegiu, Deivydas Matulevicius, Alexandru Tarnovn.

ASTRA GIURGIU: Silviu Lung, Silva Fabricio, Denis Alibec, Constantin Budescu, Iraneuton Morais, Cristisn Oros, Mansaly Boubacar, Romario Kortzorg, Cristian Sapunaru, Alexandru Ionita, Alexandru Stan.
Antrenor: Marius Sumudica
Rezerve : George Gavrilas, Regufe Geraldo, Daniel Florea, Vlatko Lazic, Silviu Balaure, Romario Moise.

Exit mobile version