Home Sport FC Botoșani a debutat cu stângul în noul sezon fotbalistic

FC Botoșani a debutat cu stângul în noul sezon fotbalistic

În ciuda rezultatului nefavorabil gazdelor, partida de pe „Municipal” a depășit cu mult așteptările, fiind practic una dintre cele mai spectaculoase care au avut loc în această primă etapă a SuperLigii.

FC Botoșani a debutat cu stângul în noul sezon competițional, cedând cu scorul de 3-2 (1-1) disputa susținută pe „Municipal” în prima rundă a SuperLigii cu Oțelul Galați.

Golurile partidei au fost marcate de Adams Friday (min. 33), Sebastian Mailat (min. 56), respectiv Alexandru Pop (min. 6) și Diego Zivulic (min.65, 67).

Disputată pe o temperatură extrem de ridicată, disconfortul termic făcând ca aerul să fie aproape irespirabil pentru toți cei aflați pe stadion, partida de pe „Municipal” a depășit cu mult așteptările, fiind practic una dintre cele mai spectaculoase care au avut loc în această primă etapă a SuperLigii.

„Roș-alb-albaștrii” au trecut pe parcursul celor 90 de minute de joc de la agonie la extaz, terminând însă meciul învinși, din nefericire pentru ei și cei 3.000 de fani prezenți pe „Municipal”.

Rezultatul nu a reflectat însă realitatea din teren, eșecul suferit de Sebi Mailat & co fiind total nemeritat după aspectul jocului. Cele două momente de rătăcire ale defensivei botoșănene din minutele 65 și 67 la loviturile de colț executate de Juri Cisotti, la finalizarea cărora s-a aflat Diego Zivulic, au decis practic acest duel în care debutantul în SuperLigă de la centru, Cristian Moldoveanu, a fost depășit de miza acestui derby moldav, luând de multe ori pe parcursul celor 90 de minute de joc decizii doar de el înțelese, care în final au cântărit decisiv în rezultatul afișat pe tabela de marcaj.

Următorul meci al „roș-alb-albaștrilor” în SuperLigă va avea loc vineri, 19 iulie 2024, ora 18.30, pe stadionul „Emil Alexandrescu” cu Poli Iași, partida contând pentru runda a doua a acestui sezon competițional.

Text și foto: fcbt.ro

Exit mobile version