FC Botosani a inceput returul cu o infrangere

foto: viatabrailei.ro

CF Braila a invins pe  FC Botosani cu 2-1, in prima etapa a returului Ligii a doua. Meciul a avut loc duminica la Braila.

Peste 6.000 de braileni au venit sa vada meciul din prima etapa a returului ligii secunde la fotbal, unde CF Braila a intalnit echipa oaspete FC Botosani.
Partida a inceput cu o intarziere de 5 minute pentru ca s-a „descoperit” ca plasa unei porti nu era conform regulamentului de joc.
Primul gol a venit chiar in secunda 15, cand brailenii au primit un penalty in urma unui fault a lui Dinu asupra lui Palimaru. Dupa ce acelasi Palimaru a executat lovitura de la 11 metri cu suuces, CF Braila a reinceput jocul mult mai lejer.
Dupa un joc anost la centrul terenului, in minutul 17 brailenii majoreaza scorul: portarul oaspetilor, Curilileac a degajat total neinspirat o minge in Campeanu, aflat la 15-16 metri, iar apoi mingea s-a dus in plasa, dupa ce braileanul a profitat din plin de gafa botosaneanului. Astfel, scorul este 2-0.
Pana la pauza, ambele formatii au mai avut cateva situatii de a marca, dar brailenii Palimaru (min. 33 si 44) si Puscasu (min. 38), precum si botosanenii Matis (min. 26) si Ghiceanu (min. 35) au ratat golul care ar fi putut modifica tabela de marcaj.
Dupa pauza, botosanenii au jucat mult mai ofensiv, insa apararea braileana nu a putut fi invinsa. Presiunea oaspetilor da roade in minutul 83, atunci cand Ghiceanu a profitat de gafa lui Bucuroiu si a redus din handicap. Scorul devine 1-2.
Chiar daca elevii lui Costel Orac a atacat in valuri, brailenii au reusit sa tina mingea departe de poarta lor. Astfel ca scorul a ramas 2-1 pana la finalul partidei.
Au arbitrat Bogdan Hancearuc (Iasi); George Fridl (Bacau) si Ovidiu Arusoaie (Piatra Neamt).

CF Braila: Bucuroiu – Bosoi, Calin, Ivan, Vlaicu – Panzaru, Voicu, Otvos, Puscasu (54 Ion Gabriel) – Campeanu (88 Danita), Palimaru (70 Ndigwe). Antrenor: Ion Viorel.

FC Botosani: Curileac – Acsinte, Atudorei, Dinu, Balan – Bordeanu (71 Poverlovic), Tudoran, Stanciu (57 Matei), Matis (28 Rudac) – Chisu, Ghiceanu. Antrenor: Costel Orac.

Rezultatele din Liga 2, seria 1, etapa a XVI-a
Vineri, 16 martie
Gloria Buzau – FC Snagov 1-0
Farul Constanta – FCM Bacau 2-0
Sambata, 17 martie
Victoria Branesti – Astra II Giurgiu 0-3
Sageata Navodari – CS Otopeni 2-1
Dunarea Galati – Viitorul Constanta 1-1
Delta Tulcea – Callatis Mangalia 0-2
Dinamo II Bucuresti – CS Municipal Studentesc Iasi 0-0
Duminica, 18 martie
CF Braila – FC Botosani 2-1

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.