Home Sport FC Botoșani a încheiat turul Ligii 1 pe locul 4 (VIDEO)

FC Botoșani a încheiat turul Ligii 1 pe locul 4 (VIDEO)

FC Botoșani s-a impus vineri seara, în deplasare, 1-0 cu FC Argeș, într-un meci din etapa a 15-a din Casa Liga 1. Moldovenii ies astfel dintr-o pasă proastă, după ce nu mai câștigaseră de o lună și jumătate în campionat și uitaseră gustul victoriei în ultimele cinci runde.

În plus, echipa pregătită de Marius Croitoru își ia revanșa după ce a fost eliminată în „16-imile” Cupei României chiar de FC Argeș.

De această dată, la Pitești, moldovenii au fost mai pragmatici. S-a apărat exact și au reușit să-și blocheze adversarii, astfel că marile ocazii au lipsit.

De altfel, singurul gol al meciului a venit după o perioadă cenușie. Cu două minute înainte de finalul primei reprize, Ongenda a executat un corner, iar Șeroni a deviat până la Malcom Edjouma, care l-a executat pe Greab de la numai câțiva metri.

Victoria de la Pitești le adaugă 3 puncte în clasament botoșănenilor, care au acum în total 27 de puncte și se află pe locul 4. De cealaltă parte, după acest eșec, FC Argeș rămâne cu 21 de puncte și ocupă locul 9 în Casa Liga 1.

Exit mobile version