FC Botosani a invins Ceahlaul Piatra Neamt!

A 27-a etapa a Ligii I a fost cu noroc pentru fotbalistii botosaneni, care au reusit sa se impuna in fata celor nemteni, scorul final al meciului  FC Botosani- Ceahlaul Piatra Neamt fiind de 2-0. La pauza era 1-0.

FC Botosani le-a oferit, astfel, celor aproximativ 3.500 de spectatori prezenti pe Stadionul Municipal, satisfactia victoriei. 
 
Cele doua echipe:
 
FC Botosani : Curileac – Gheorghiu, Tincu, Ngadeu, Acsinte – Bordeianu (Rosu ’46), Vasvari, Croitoru – Russel, Hadnagy, Batin (Ivanovici ’68). 
Antrenor: Leo Grozavu.
 
Ceahlaul Piatra Neamt: Calancea – Gheorghiu, Ichim, Wellyson, Kneif (Margina ’55) – Achim, Tabacariu, Stana – Popadiuc, Balint (Carjan ’69), Stefanescu (Chitsica ’46). 
 
Antrenor: Ze Maria
 
Cele doua goluri au fost marcate de Hadnagy, in minutul 8, si Ivanovici, in minutul 82.
 
Primul gol a fost marcat de Hadnagy in urma unei preluari de langa Wellyson, din interiorul careului mic, cu un sut la coltul lung.
 
Cel de-al doilea gol a fost inscris de Ivanovici printr-un sut de la aproximativ 12 metri.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.