Home Sport FC BOTOSANI a invins Petrolul Ploiesti cu 4-0

FC BOTOSANI a invins Petrolul Ploiesti cu 4-0

Fotbalistii de la FC Botosani au facut un pas important spre reabilitarea in fata suporterilor. Un scor cu care au urcat pe locul 4 in play-out, cu 24 de puncte.

Daca in etapa trecuta au suferit o infrangere rusinoasa, cu 0-6 in fata CFR Cluj, in etapa de vineri, 22 aprilie, i-au batut categoric pe jucatorii de la Petrolul, pe terenul acestora, cu … 4-0!
 
Petrolul Ploiesti: Cobrea, David, Miselaricu, Benga, Beta,  Gavrila, Ziani, Bucsa, Astafei, Zoubir, Paolucci 
Rezerve: Popescu, Markos, Pacar, Guerriero, Alecsandru, Mares,  Petre 
 
FC Botosani: Plesca, Dimitrov, Ngadeu, Miron, Musat, Cucu,  Bordeianu, Fulop, Cabrera, Ivanovici, Matulevicius
Rezerve:  Iliev, Casado, Ichim, Patache, Carralero, Hadnagy,  Bujor   
 
Dupa o incalzire de 25 de minute, au inceput sa curga goluri in poarta petrolistilor.
 
Cabrera a deschis seria golurilor, printr-un sut de toata frumusetea spre poarta petrolistilor. Tabela de marcaj a aratat, astfel, in minutul 25 al meciului dintre Petrolul Ploiesti si FC Botosani, 0-1.  
 
Dupa inca 13 minute de joc, in minutul 38, o lovitura cu capul, executata de Fulop, a marit diferenta pe tabela de marcaj. Botosanenii marcasera doua goluri, petrolistii nici unul. 
 
Incurajati de scor, botosanenii au luat avant. In minutul 39, o faza de toata frumusetea, al carei artizan a fost Ivanovici, a dus la o noua marire a scorului pentru botosaneni. Ivanovici i-a luat mingea lui Benga si a sutat spre poarta, surprinzandu-l pe Cobrea.
 
Astfel, inainte de pauza, scorul Petrolul Ploiesti – FC Botosani devenise deja 0-3.  
 
Dupa pauza, Cabrera a reusit inca un sut admirabil finalizat in poarta, astfel ca echipa botosaneana si-a asigurat un avans confortabil, de patru goluri, situatie pe care petrolistii nu au mai reusit sa o schimbe pana la finalul meciului.
 
In timp ce fotbalistii botosaneni au reusit sa urce pe locul 4 in play-out, dupa acest meci, cei de la Petrolul au ramas pe ultimul loc, cu 12 puncte. 
 

Exit mobile version