FC Botosani a invins Poli Timisoara cu scor 4-1

Partida dintre moldoveni si banateni, disputata pe terenul timisorean „Dan Păltinisanu” a aratat o echipa botosaneana mai bine organizata in joc, in timp ce gazdele au avut un joc ezitant, chiar daca nu lipsit de ocazii, care nu i-a salvat din zona  retrogradarii.

Meciul a inceput la ora 19:30. FC Botosani a luat startul cu 11-le :  Iliev – Dimitrov, Ngadeu, Ichim, Musat – Bordeianu, Vasvari, Cabrera – Ivanovici, Matulevicius, Fulop.
 
Primul gol al meciului este inscris in minutul 9, cand Bordeianu trimite mingea in poarta din marginea careului, surprinzandu-l pe portarul gazdelor. 
 
Patru minute mai tarziu, vine si golul egalizator: Doman egaleaza dupa un contraatac.
 
In minutul 33 echipa botosaneana preia din nou conducerea prin sutul lui Fulop in poarta aparata de Smaranda. Trei minute mai tarziu, FC Botosani inscrie inca un gol, Cabrera trimitand mingea cu capul in poarta, dintr-o pozitie centrala. 
 
Prima repriza se finalizeaza la un scor relaxant pentru moldoveni si ingrijorator pentru gazde : Poli Timisoara –FC Botosani – 1-3.
 
Trebuie remarcat ca din minutul 39, gazdele joaca in 10 oameni, dupa ce Jenkins se vede cu un cartonas rosu pentru o interventie dura asupra lui Vasvari.
 
In cea de-a doua repriza, oaspetii mai reusesc sa inscrie un gol, in minutul 49, prin sutul lui Ivanovici. 
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.