FC Botosani a parasit Cupa Romaniei

Echipa locala a Botosaniului a fost invinsa, miercuri seara, de CFR Cluj cu scorul de 2-0.

FC Botosani a fost eliminata, miercuri seara, din Cupa Romaniei, dupa ce a fost invinsa de CFR Cluj, cu scorul de 2 la 0.
Primul gol a fost marcat de jucatorii clujeni abia in minutul 57 de Bjelanovic. El a lovit cu capul din interiorul careului. Al doilea gol a venit destul de repede. A fost marcat in minutul 62 de Luis Alberto care a reluat cu capul in poarta dupa o gafa a fundasilor de la FC Botosani. Si botosanenii au marcat un gol in minutul 90, dar a fost anulat pentru ofsaid.
In general, finantatorii echipei FC Botosani au fost foarte multumiti de cum s-au comportat jucatorii pe teren. Chiar Valeriu Iftime a tinut sa precizeze ca cel mai bun jucator de pe teren a fost portarul de la CFR Cluj, care a salvat echipa de la infrangere.
„Am jucat ca la Vaslui dar din pacate am primit doua goluri la doua faze fixe. Am avut sapte ocazii de gol si daca eram mai atenti puteam marca primii. S-a demonstrat ca nu a fost o intamplare cand am scos Vasluiul. Dupa joc, nu era o surpriza daca reuseam sa invingem. Important este ca am iesit cu fruntea sus si de acum ne concentram pe campionat”, a declarat Cornel Sfaiter, presedintele Clubului FC Botosani.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.