FC Botoșani – Academica Clinceni 2-0. Moldovenii urcă pe locul 3 după victoria de azi

Farmaciile Dr. Max – Parasinus Penta pentru ameliorarea simptomelor de răceală și gripă, incluzând febră, dureri de cap, dureri musculare, dureri în gât, precum și a simptomelor asociate inflamației sinusurilor (nas înfundat, durere la nivelul sinusurilor).

FC Botoşani a învins-o cu scorul de 2-0 pe Academica Clinceni şi a făcut un nou pas important pentru a-şi consolida poziţia pentru play-off. Ilfovenii au evoluat totuşi peste aşteptări, în special până să rămână în 10 oameni.

Confruntarea a fost transmisă în direct pe Look Sport şi platforma online PrimaPlay.ro.
Formaţia antrenată de Marius Croitoru a deschis scorul rapid, încă din minutul 7. Autorul golului, Enriko Papa, a primit o pasă excelentă în careu de la Mailat și nu l-a iertat pe portarul Ureche.

VIDEO GOL Papa:

Apoi, moldovenii au făcut un pas înapoi şi au ieşit la rampă cei de la Academica, prin câteva acţiuni bine organizate şi construite.

În minutul 54, oaspeții au rămas în 10 oameni, după ce Gogov a văzut roşu pentru o intrare care se putea lăsa cu probleme mari pentru Florescu. Din acel moment, Clinceniul s-a limitat să se apere, dar reduta ilfoveană a cedat din nou pe final.

Şeroni a înscris golul 2 în minutul 84 şi a stabilit scorul final.

VIDEO GOL ȘERONI:

FC Botoşani a urcat pe locul 3 în Casa Liga 1, trecând peste FC Voluntari. Moldovenii au acum 44 de puncte, cu unul mai mult decât Voluntariul. În schimb, Academica Clinceni ocupă ultimul loc și are doar 11 puncte.

Sursa: Look Sport

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.