FC BOTOȘANI – ASTRA GIURGIU 1-1. O remiză tensionată! (FOTO)

FC Botoșani și Astra Giurgiu au remizat, scor 1-1, în primul meci al etapei cu numărul 3 din Liga 1, și rămân neînvinse după 4 runde.

Partida a început cu francezul Ongenda în prim-plan. Fostul mijlocaș al celor de la PSG a deschis rapid scorul, în minutul 10, cu o execuție de clasă. A șutat fără preluare, de la aproximativ 20 de metri, fără speranță pentru Lazăr.

Botoșănenii au rămas în ofensivă, iar grecul Soiledis a fost la un pas să dubleze diferența peste doar două minute. Mingea a lovit bara. Au urmat momente încinse, cu intrări dure de ambele părți. Giurgiuvenii au egalat în minutul 39 prin Bejan, după o eroare în defensiva gazdelor.

Partea secundă a fost una ștearsă, haotică, fără ocazii mari de poartă și presărată cu multe durități. Andrei Dumitraș a văzut cartonașul roșu în minutul 82, după o intrare cu talpa pe gamba lui Radunovici. Eliminarea a deblocat partida. Ultimele 10 minute s-au disputat pe contre, ambele formații ratând câte o ocazie importantă de gol.

FC Botoșani și Astra rămân neînvinse, având o linie de clasament identică: 3 egaluri și o victorie.

ECHIPELE DE START

FC Botoșani: E. Pap – A. Dumitraș, A. Miron, A. Burcă, Soiledis – J. Rodriguez, Oaidă – M. Roman I, Golofca, Ongenda – M. Roman II

Rezerve: M. Fraisl – Patache, Enriko Papa, Chitoșcă, Piftor, Brekalo

Antrenor: Costel Enache

Astra Giurgiu: B. Lazăr – Al. Stan, Bejan, Erico Da Silva, Radunovici – Mrzljak, Biceanu – Llullaku, N. Roșu, Balaure – D. Alibec

Rezerve: Nedelcovici – Butean, Cestor, Boboc, R. Moise, L. Buș, Begue

Antrenor: Marius Măldărășanu

Arbitru: Sebastian Colțescu (Craiova) / Asistenți: Mircea Grigoriu și Andrei Constantinescu (ambii din București) / Rezervă: Iulian Dima (București) / Observator: Cornel Sorescu (Pitești).

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.