FC BOTOȘANI – ASTRA GIURGIU 1-3. Gazdele au intrat în perioada neagră! (FOTO)

Cu toate că elevii lui Costel Enache au început bine partida, aceștia după pauză „au căzut”, iar giurgiuvenii au profitat la maxim.

Începutul de meci a aparținut celor de la FC Botoșani. Început bun, cu ocazii la poarta oaspeților, finalizat cu deschiderea scorului în minutul 31. Laurențiu Buș a marcat cu un șut la colțul scurt din careu.

Dar bucuria oaspeților nu a durat decoar aproximativ un sfert de oră. Băieții lui Iordănescu jr. au egalat cu un minut înainte de pauză, când Romario Moise a primit o pasă de la Ioniță și l-a învins pentru prima dată pe Eduard Pap.

Astra a mai înscris o dată în minutul 71 prin Claudiu Belu, iar cu 4 minute înainte de final Balaure a stabilit scorul final.

ECHIPELE

FC Botoșani: Ed Pap – Dumitraș, A. Miron, A. Burcă, Mușat – Bordeianu, Tincu – M. Roman, Moruțan, L. Buș – Ciaccheri

Rezerve: Cobrea – Plămadă, Ungurușan, E. Rodriguez, Piftor, D. Popa, Serediuc

Antrenor: Costel Enache

Astra Giurgiu: Iliev – Cl. Belu, Bejan, Polczak, Al. Stan – Dandea, Mrzljak – Balaure, Al. Ioniță II, R. Moise – Abang

Rezerve: Lazar – Marquinhos, Le Tallec, V. Gheorghe, Erico, Radunovici, Takayuki

Antrenor: Edi Iordănescu

Arbitru: Horațiu Feșnic (Cluj-Napoca) / Asistent 1: Ciprian Danşa (Satu Mare) / Asistent 2: Imre Bucsi (Sfântu Gheorghe) / Rezervă: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe) / Observator: Nicolae Marodin (Bucureşti)

Edward Iordănescu a fost foarte fericit pentru victoria obținută pe terenul lui FC Botoșa și spune că proiectul său de la Astra este legat de reconstrucția echipei.

„Era foarte important jocul din această seară. Ne așteptam la un joc foarte dificil. În această seară am întâlnit o echipă omogenă, foarte agresivă. Sunt sigur că Botoșaniul va avea un parcurs solid în continuare. Suntem la al șaptelea joc fără înfrângere. E important că am reușit să nu ne pierdem echilibrul și că am întors după ce am fost conduși. Eu mi-am asumat un proiect foarte dificil, pentru că nu e ușor să începi de la zero. Avem obiectiv să reconstruim această echipă. Trebuie să rămânem echilibrați. Ăsta este mesajul meu pentru echipă, pentru toți cei din club”, a spus Edward Iordănescu.

„Am reușit o victorie mare în această seară. Noi considerăm că Botoșaniul e o candidată la play-off. E foarte bine că ne-am revenit și am câștigat după ce am fost conduși. Banii vin, nu sunt restanțe foarte mari la echipă. Cei din conducere s-au ținut de promisiuni”, a spus și Claudiu Belu, fundașul de la Astra.

„Începem să avem relații de joc. Îi mulțumim lui Mister că ne dă încredere. Mi-a dat mai multă șansă, ne-a dat încredere. Ne așteaptă un meci foarte greu cu Viitorul și cred că vom lua punct sau puncte”, a declarat Silviu Balaure, mijlocașul Astrei.

În schimb, antrenorul lui FC Botoșani își toarnă cenușă în cap. Costel Enache a fost extrem de dezamăgit după înfrângerea echipei sale în fața Astrei Giurgiu.

„E greu să dau niște explicații pentru această înfrângere. E clar că jocul n-a fost gestionat bine. E posibil ca noi, antrenorii, să fi pierdut ideea. Ne-am pierdut valorile de bază. N-am mai avut atitudine, concentrare. Se întâmplă în viața unei echipe și astfel de lucruri. Trebuie să revenim la forma pe care o aveam înainte de acest joc. Nu pot să fiu supărat pe o înfrângere, pentru că în scurta mea activitate de antrenor am descoperit că înfrângerile apar. Sunt supărat pe modul în care am fost învinși”, a spus Costel Enache.

„Golul meu n-a ajutat echipa. Urmează o săptămână în care trebuie să ne pregătim și să venim cu puncte din următoarea deplasare. Trebuie să fim realiști și să ne dăm seama unde suntem. Noi ne dorim să ne depășim condiția”, a spus și Laurențiu Buș, mijlocaș la FC Botoșani.

„N-a fost un meci reușit. Ne pare rău! Acum ne gândim deja la următoarea etapă. Trebuie să analizăm această înfrângere și să învățăm din ea”, a declarat Andrei Dumitraș, fundașul de la FC Botoșani.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.