FC Botoșani – Chindia: 0-0. Moldovenii au uitat să câștige în ultimele 3 etape (VIDEO)

FC Botoșani nu a reușit să treacă de Chindia Târgoviște, deși a avut avantajul terenului propriu, iar din minutul 73 și un om în plus.

Atunci, Suciu l-a faultat inutil pe Sila în apropiere de propriul careu, iar mijlocaşul dâmbovițenilor a văzut al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat.

Până atunci, moldovenii au avut inițiativa, însă nu au reușit să concretizeze situațiile de gol. Rând pe rând au ratat Petkovski, în minutele 20, 22, Sila, în minutele 41, Florescu, în minutul 60 și Țigănașu, cu 8 minute înainte de final.

Unica ocazie a oaspeților i-a aparținut lui Neguț, care nu a reușit însă să dea lovitura.

După această remiză, FC Botoșani cade pe locul 4, fiind devansată de FCSB și de surpriza FC Voluntari. Moldovenii au acum 23 de puncte, față de 24 cât au cele două echipe amintite. Lider continuă să rămână CFR Cluj, echipă care are 30 de puncte.

Chindia Târgoviște acumulează 14 puncte după această remiză și rămâne pe locul 10. Etapa viitoare, a 13-a, dâmbovițenii vor întâlni la Ploiești, acolo unde își dispută meciurile de pe teren propriu, pe CSU Craiova, în timp ce adversarii lor din ultimul meci se vor deplasa la Mioveni.

Sursa: Look Sport

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.