FC Botosani- Concordia Chiajna, meci in ceata, finalizat cu 1-1!

Pe o ceata deasa, echipa antrenata de Leo Grozavu, FC Botosani, i-a intalnit acasa, duminica seara, pe fotbalistii de la Concordia Chiajna, meci urmarit din tribune de cateva sute de suporteri botosaneni, in conditii deloc de invidiat.

Startul meciului s-a dat cu echipele in urmatoarea componenta:

FC Botosani – Calin Albut, Bogdan Ungurusan, Stelian Cucu, Andrei Miron, Nicolae Musat, Mihai Roman, Gabriel Vasvari (capitan), Laurentiu Bus, Alin Carstocea, Robert Elek, Andrei Herghelegiu.

Rezerve – Alberto Cobrea, Andrei Patache, Andrei Burca, Mihai Bordeianu, Olimpiu Morutan, Endrick Dos Santos si Alex Tarnovan.

Antrenor principal: Leo Grozavu

Concordia Chiajna – Cristian Balgradean (capitan), Stefan Barboianu, Alin Dorbosavlevici, Cristian Melinte, Nicolae Bucurica, Raul Costin, Alexandru Albu, Tiberiu Serediuc, Ovidiu Herea, Marius Cristescu si Cristian Ciobanu.

Rezerve – Virgil Draghia, Patrice Feussi, Valentin Munteanu, George Pena, Robert Raducanu, Florin Rasdan si Augustin Gradinaru.

Antrenor – Dan Alexa

Sustinatorii echipei gazda au tinut-o in emotii pana spre finalul meciului, dupa ce in prima repriza, in minutul 17, scorul a fost deschis in urma unui penalty obtinut de jucatorii de la Chiajna printr-o greseala a lui Miron. Oricum, faza a fost una controversata, multi suporteri considerand ca arbitrii au facut o greseala, acordand cu prea multa usurinta acest penalty. Desi au venit la stadion cu speranta sa fie martorii unei victorii a echipei gazda, botosanenii din tribune au ajuns sa isi doreasca si un egal.

Pe teren, elevii lui Leo Grozavu au dat rateuri, mai ales in prima repriza, ocaziile la poarta adversarului ramanand nevalorificate.

Nici arbitrajul nu i-a ajutat deloc. Au fost faze care au indignat suporterii botosaneni, una din acestea fiind cea din minutul 15, cand Herghelegiu, aflat in drum spre poarta oaspetilor cu mingea la picior, este faultat fara ca arbitrii sa-l sanctioneze in vreun fel pe jucatorul de la Concordia care a faultat.

La pauza, jucatorii antrenati de Leo Grozavu pleaca la vestiare suparati ca sunt condusi de oaspeti. Revenirea pe teren, dupa pauza, aduce jucatorii ceva mai motivati, mai dornici sa construiasca si sa fructifice faze prielnice. Se fac mai multe schimbari de jucatori pe teren, in ambele echipe. Botosanenii ataca cu ceva insistenta si se vede si rezultatul. In minutul 71 vine si egalarea, prin Laureantiu Bus, care reuseste sa-l pacaleasca pe portarul Balgradean.

Pare ca egalarea le da elan jucatorilor antrenati de Grozavu, astfel ca pe final de meci acestia continua sa atace, dar, din pacate, nu reusesc sa schimbe scorul. Asadar, la fluierul de final e 1-1 in primul meci oficial din 2017 pe care il sustin fotbalistii de la FC Botosani.

Meciul jucat acasa de FC Botosani a fost un test al nervilor atat pentru spectatori, cat si pentru jucatori, pe o vreme care a oferit conditii de vizibilitate scazuta, la care s-au mai adaugat un vant slab si umiditate suparatoare. Dar cea mai suparatoare a fost pentru botosaneni prestatia echipei de arbitraj, spectatorii taxandu-o cu huiduieli prelungite la finalul intalnirii.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.