FC BOTOSANI, DEBUT in EUROPA LEAGUE cu … 1-1 in fata SPARTAK TSKHINVALI

FC Botosani a debutat, joi seara, in Europa League, intalnind pe teren propriu echipa Spartak Tskhinvali.

Meciul a inceput la ora 20,00 insa suporterii au inceput sa vina la Stadionul Municipal cu doua ore inainte.  
 
Tot inainte de inceperea meciului au ajuns la stadion si patru ambulante. 
 
Cele doua echipe aliniate in meciul de joi:
 
FC Botosani: Iliev, Cordos, Plamada, Croitoru, Ivanovici, Vasvari, Martinus, Brown, Costin, Hadnagy, Dimitorv 
 
Rezerve: Plesca, Brata, Cucu, Patache, Acsinte, Batin, Roman
 
Spartak Tskhinvali: Nadirazde, Bachiashvili, Tsertsvazde, Lekvtazde, Gigauri, Katcharava, Ivanishvili, Kakubava, Tsatskrialashvili, Kardava, Kilasonia 
 
Rezerve: Migineishvili, Burdzenadze, Maisashvili, Bolkvadze, Lobjanidze, Kachkachishvili, Shulala.
 
A arbitrat o brigada din Albania. Arbitru la centru a fost Lorenc Jemini.
 
Primul gol al meciului a venit in minutul 20. A marcat pentru echipa botosaneana Petre Ivanovici, care a trimis mingea in vinclul portii echipei adverse, surprinzandu-l pe portarul oaspetilor, Nadiradze. Golul a ridicat in picioare galeria botosanenilor.
 
Pana la pauza scorul a ramas neschimbat, desi cu doua minute inainte de pauza, Andrei Cordos este aproape de a majorarea scorului, dupa un corner, cand trimite mingea cu capul, balonul trecand insa putin pe langa bara din dreapta.
 
In repriza secunda jocul este mai incins iar atmosfera pe stadion devine, spre finalul meciului, incendiara.    
 
Repriza a doua incepe cu o schimbare la FC Botosani, Dan Roman intrand in locul lui Hadnagy. Chiar din primul minut al acestei reprize se schimba si scorul. Entuziasmul suporterilor botosaneni este lovit de golul marcat de Katcharava, Spartak Tskhinvali egaland astfel situatia pe teren.
 
Dupa acest gol primit chiar in debutul reprizei secunde, fotbalistii botosaneni incearca sa readuca avantajul pentru echipa lor. Eforturile lor sunt sustinute din tribune de galeria locala, care face valuri.
 
In goana dupa victorie, fotbalistii echipei gazda trec pe langa o sansa imensa de schimbare a scorului in favoarea lor, in minutul 68.  Un sut de la 20 de metri de poarta, al lui Vasvari, a fost cat pe ce sa se transforme in gol, dar portarul oaspetilor, Nadiradze, isi dovedeste maiestria si indeparteaza pericolul, respingand mingea.
 
Spre sfarsitul meciului se fac schimbari de ambele parti. De la FC Botosani, in minutul 73, iese Croitoru, facandu-si intrarea pe teren Brata. 
 
Trei minute mai tarziu, intervine o schimbare si la georgieni. Iese Gigauri si intra Burdzenadze.
 
Inca doua schimbari se fac si in ultimele minute de joc. In minutul 87, la FC Botosani intra Batin si iese Ivanovici, iar in minutul 89, echipa oaspete face, de asemenea, o schimbare :  iese Ivanishvili si intra Kachkachishvili. 
 
Patru minute de prelungiri au fost decise de echipa de arbitri, iar la momentul fluierului de final, scorul era de 1-1.   
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.