Home Sport FC Botoșani-Dinamo 2-3. „Câinii” câștigă în 10 oameni și îi împiedică pe...

FC Botoșani-Dinamo 2-3. „Câinii” câștigă în 10 oameni și îi împiedică pe moldoveni să urce pe primul loc în play-out (VIDEO)

Dinamo s-a impus în Moldova, 3-2 cu FC Botoșani, într-un meci în care pornea cu șansa a doua.

Bucureștenii au deschis scorul încă din minutul 7, când Grădinaru l-a văzut excelent în careu pe Pierret, iar acesta l-a executat pe Pap.

VIDEO GOL 1 DINAMO

Moldovenii au ieșit la joc și au egalat în minutul 31, când Jaja a reușit să profite de deja obișnuitele stângăcii din apărarea „câinilor”.

VIDEO GOL 1 BOTOSANI

Chiar când cele două echipe se pregăteau să intre la cabine pentru pauză, Pierret a reușit „dubla”. Francezul a profitat de eroarea lui Pap, care a ieșit greșit la o centrare și a făcut 2-1 pentru Dinamo. Imediat, eroul „câinilor” a fost eliminat de arbitrul Andrei Moroiță, care i-a acordat al doilea galben la o fază bizară. Accidentat la faza golului, francezul a ieșit din teren pentru a primi îngrijiri medicale, dar a reintrat fără acordul „centralului”, care nu a stat pe gânduri și i-a arătat cartonașul galben, care s-a transformat automat în roșu.

VIDEO GOL 2 DINAMO

Botoșaniul s-a năpustit în repriza secundă asupra adversarei, iar Mihai Roman II a egalat la nici 10 minute de la reluare jocului, după un corner.

VIDEO GOL 2 BOTOSANI

În continuare, gazdele nu au mai avut forța să mai marcheze măcar o dată, pentru a tranșa meciul în favoare lor. Au făcut-o surprinzător dinamoviștii, prin Crețu, care a marcat în minutul 68 un gol de 3 puncte, cu care a stabilit scorul final: FC Botoșani – Dinamo 2-3.

VIDEO GOL

Asta nu înseamnă că finalul nu a fost lipsit de tensiune: imediat după ultimul fluier al arbitrului, Răzvan Grădinaru a fost eliminat, pentru o dispută cu Pap.

VIDEO ELIMINARE GRADINARU

FC Botoșani ratează șansa de a trece pe primul loc în play-out și rămâne pe poziția secundă, cu 38 de puncte. Lider e în continuare Rapid, echipă care are 39 de puncte. De cealaltă parte, Dinamo rămâne antepenultima și are 22 de puncte.

Sursa: Prima Sport

Exit mobile version