FC Botosani- Dinamo, un meci care s-ar fi putut termina cu victoria moldovenilor daca nu ar fi fost … ratarile

Dinamo a invins in meciul cu FC Botosani, jucat pe National Arena din Bucuresti, luni seara. O victorie care nu a venit prea usor pentru dinamovisti. Ba chiar le-a dat emotii din plin „cainilor”. Dar, la finalul partidei, tabela arata scorul 1-0 pentru dinamovisti, golul fiind marcat de Sergiu Hanca in minutul 69.

Cele doua echipe, la start:

Dinamo Bucuresti: Penedo – Romera, Nedelcearu, Dielna, St. Filip – Busuladzici, D. Nistor – Hanca, Palici (cpt), Bumba – Nemec
Rezerve: I. Popescu – Bawab, Rivaldinho, D. Popa, M. Oliva, Mahlangu, Marici

FC Botosani: C. Albut- B. Unguruşan, R. Tincu, A. Burca, N. Musat- G. Vasvari (cpt.), St. Cucu- M. Roman, Ol. Morutan, L. Bus- B. Kuku.
Rezerve: Cobrea – Miron, Patache, Herghelegiu, Bordeianu, F. Fulop, Endrick

Dupa fluierul de start al partidei, la scurt timp, in minutul 10, se consuma o faza care ar fi putut insemna un punct in dreptul FC Botosani. Dar, in loc de gol a ramas ratarea… Imensa ocazie a venit odata cu o pasa excelenta a lui Vasvari pentru Bus. Sutul acestuia din urma este insa in afara portii.

Si in minutul 24, un sut al lui Mihai Roman din afara careului, trimite mingea pe langa poarta, iar in minutul 30 Kuku suteaza spre poarta de la 20 de m, dar rateaza.

In minutul 37mingea intra in poarta trimisa de Nemec, dar offsidul este evident si golul este anulat. Doua minute mai tarziu, Mihai Roman trimite mingea spre poarta la o lovitura libera de la 30 de m, dar Penedo respinge in corner.

La pauza, 0-0.

Nici in repriza secunda sansa nu este de partea moldovenilor, chiar daca se consuma si in aceasta parte a meciului cateva ocazii clare de schimbare a scorului, ratate. Una dintre aceste ocazii este in minutul 64, Bus primeste o minge excelenta de la Cucu si, aflat singur cu portarul in fata portii dinamoviste nu reuseste sa fructifice ocazia. Cu doua minute inainte si dinamovistii ratasera schimbarea scorului. In minutul 62 Nemec are ocazia de a prinde o minge excelenta de la Hanca. Acesta i-a centrat in careu, dar Nemec a trecut putin pe langa minge, ratand asadar sansa de a influenta scorul meciului.

In minutul 69 apare norocul dinamovistilor. Sergiu Hanca primeste o pasa la marginea careului, intra in careu si suteaza la coltul lung, mingea intrand in poarta. E 1-0 pentru Dinamo!

In minutul 88, se mai aprind sperante pentru botosaneni, prin doua suturi spre poarta ale lui Bus si Kuku, dar si acestea sunt ratari. Meciul se incheie cu victoria greu obtinuta a dinamovistilor. Botosanenii au luptat, au avut ocazii clare, dar norocul nu le-a suras. Si s-a vazut si lipsa de experienta a unor jucatori. Dar, per total, au aratat ca nu sunt o echipa de care se trece usor.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.