FC Botosani face primele achizitii

Conducerea FC Botosani a anuntat ca deja a facut cateva achizitii. Este vorba de portarul Alberto Cobrea de la Dinamo, mijlocasul Alin Carstocea de la ACS Poli Timisoara, atacantul de la ASA Targu Mures, Benjamin Kuku si mijlocasul dreapta Laurentiu Bus, care evolua la o echipa din liga secunda israeliana.

In varsta de 26 de ani, goalkeeperul Alberto Cobrea nu a reusit sa se impuna la Dinamo, club la care a ajuns in vara anului trecut de la Petrolul Ploiesti. In cele sase luni petrecute in Stefan cel Mare, Cobrea a bifat doar doua partide, ambele in Cupa Romaniei. Acesta si-a reziliat de comun acord contractul cu Dinamo si a semnat cu FC Botosani un contract pe o perioada de doi ani si jumatate.

Mijlocasul Alin Carstocea a evoluat in acest sezon pentru ACS Poli Timisoara strangand in tricoul banatenilor 16 partide, reusind in cele 755 de minute de joc sa marcheze si un gol. Inainte de a evolua pentru timisoreni, Carstocea a jucat la Viitorul Constanta si FC Voluntari. Mijlocasul a semnat un contract cu FC Botosani valabil pe o perioada de trei ani.

In varsta de 21 de ani, Kuku s-a nascut in Nigeria si a ajuns in Romania in anul 2013, la Armatura Zalau. De acolo a luat drumul spre Targu Mures, care l-a imprumutat mai apoi la Clinceni. A revenit insa la ASA si a reusit sa marcheze doua goluri: unul in poarta Stelei, iar celalalt chiar impotriva celor de la FC Botosani. Kuku este evaluat la 350.000 de euro, insa deocamdata nu se cunosc detaliile transferului.

Presedintele FC Botosani, Cornel Sfaiter (foto), a mai anuntat ca pe langa Benjamin Kuku va ajunge la club si Laurentiu Bus. El a mai jucat pe la Targu Mures, FC Rapid, Otelul Galati, iar in ultima perioada a jucat in liga secunda din Israel, la Hapoel Ramat haSharon.

Laurentiu Bus are 29 de ani si evolueaza pe postul de mijlocas dreapta, insa poate juca atat in centru, cat si stanga. Acesta se va alatura lotului la Bucuresti, urmand a pleca cu echipa in Turcia.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.