Home Sport FC Botosani in fata unui meci greu la Tg. Mures. Leo Grozavu:...

FC Botosani in fata unui meci greu la Tg. Mures. Leo Grozavu: „Sa spargem gheata”

FC Botosani mai da un examen important pe teren, de aceasta data in deplasare, prin meciul pe care il are de disputat cu ASA Targu Mures, luni, incepand cu ora 18.00.

Dupa cinci meciuri consecutive fara victorie, fotbalistii botosaneni isi doresc cu ardoare un avantaj pe tabela de marcaj la finalul partidei de luni.

„Este un meci ca toate celelalte si ne dorim sa spargem gheata pentru ca avem cinci meciuri in care nu am cunoscut victoria. Venim dupa patru rezultate de egalitate, cred ca este momentul sa si castigam… Mai sunt inca cinci etape si vreau sa incercam sa facem cat mai multe puncte”, declara la ultima conferinta de presa antrenorul Leo Grozavu.

„Avem deja cinci meciuri fara victorie si nu mai trebuie sa cautam scuze. Trebuie sa ne mobilizam foarte bine, sa intram cu acea ardoare pe care am avut-o la inceputul campionatului. Daca suntem toti conectati, nu avem cum sa nu iesim invingatori”, a declarat si Robert Elek.

La randul sau, Laurentiu Bus considera partida de luni cu ASA Tg Mures una „foarte grea”. Un alt jucator de la care sunt asteptari mari este Laurentiu Bus. Acesta a jucat foarte putin in ultima perioada si foarte probabil va pleca la finalul sezonului.

„E o echipa experimentata, cu jucatori de valoare. Va trebui sa muncim foarte mult pentru cele trei puncte”, considera Laurentiu Bus.

De la demararea play-out-ului, in noua etape disputate, FC Botosani a marcat 10 goluri: 4 Golofca, 3 Vasvari si cate un gol Miron, L. Fulop si Tirnovan.

„E frustrant ca nu putem sa marcam. Avem foarte putine goluri marcate, ma refer la atacanti. Avem ocazii dar nu putem sa dam gol. Parca nu vrea sa intre mingea in poarta. Trebuie sa fim mai atenti, mai concentrati si sa lucram mai mult la antrenamente”, a mai spus Elek.

Exit mobile version