FC Botoșani – FC Argeș 1-2. Piteștenii prind in extremis play-off-ul și îi trimit pe moldoveni în play-out (VIDEO)

Farmaciile Dr. Max – Parasinus Penta pentru ameliorarea simptomelor de răceală și gripă, incluzând febră, dureri de cap, dureri musculare, dureri în gât, precum și a simptomelor asociate inflamației sinusurilor (nas înfundat, durere la nivelul sinusurilor).

FC Argeş s-a calificat în play-off-ul Ligii 1 Casa Pariurilor, după ce a câştigat meciul cu FC Botoşani, scor 2-1, reuşind să revină de la 0-1.

Era meciul decisiv pentru ultimul loc în play-off, iar moldovenii aveau avantajul terenul propriu și pe cel dat de faptul că aveau două variante, victoria și o remiză. Pentru piteșteni, nu exista decât victoria, orice altă variantă fiind pierzătoare. Mai mult, înaintea meciului decisiv din ultima rundă a sezonului regular, Botoșaniul avea și un punct în plus (46), față de doar cele 45 ale adversarilor.

Iar după o primă repriză albă, echipa pregătită de Marius Croitoru a deschis scorul prin Mihai Roman II, în minutul 53. La acest scor, moldovenii aveau 49 de puncte și erau în play-off, iar fanii „violeților” începeau să se împace cu ideea că favoriții lor vor evolua în play-out și în acest sezon.

Doar că, atunci când puțini se mai așteptau, Argeșul a lovit de două ori și a reușit „remontada”. Au înscris pentru piteșteni Dobrosavlevici, în minutul 71, şi Said, în minutul 81. Suficient pentru ca Argeșul să se impună și să treacă în clasament peste FC Botoșani. Cu 48 de puncte la finalul sezonului regular, piteștenii au urcat pe locul 4 și au prins play-off-ul in extremis, în timp ce moldovenii ratează incredibil un obiectiv de care au fost siguri atât de mult timp.

VIDEO REZUMAT

Iftime, reacţie după necalificarea în play-off: „Multe greşeli de arbitraj!”

Lăsată de FC Argeş în afara play-off-ului, FC Botoşani a dat cu piciorul unei mari şanse de a se clasa printre primele şase, iar Valeriu Iftime crede că motivele care au dus la necalificare sunt legate de problemele de arbitraj şi de relaxarea prematură a băieţilor antrenaţi de Marius Croitoru.

La câteva minute de la ultimul fluier al lui Radu Petrescu în FC Botoşani – FC Argeş 1-2, finanţatorul trupei din Moldova a intrat în direct în cadrul emisiunii Fotbal Show, de pe Look Sport+, şi a acuzat arbitrajul, în special faza petrecută în prelungirile partidei, când Roman a cerut un penalty la un duel cu Latovlevici. Supărat pe ratarea play-off-ului, Iftime se pregăteşte de play-out şi rămâne cu regretul că jucătorii săi nu au putut manageria mult mai bine o situaţie favorabilă.

„Multe greşeli de arbitraj şi lipsa noastră de atenţie. Mă uit la ultima fază, e 11 metri clar, dar nu ai ce face. Dar ce 11 metri a fost la final! Asta e, ăsta e fotbalul nostru. Ne lamentăm degeaba acum. Când mă uit la ce-i face lui Roman, ce 11 metri! Mai contează dacă e prima fază sau ultima? Suntem, poate, cea mai dezavantajată echipă. Nu dăm vina pe arbitraj, dar aveam nevoie de un arbitraj corect. Suntem trişti, am avut penalty în ultimul minut.

Suntem în play-out, e cea mai neagră zi din fotbalul nostru. Ne-am trezit prea târziu, nu ştiu ce să spun. Am avut atâtea şanse. Nu mă gândeam că FCSB ia bătaie la Argeş, că nu ştiu ce…Toţi ne-am culcat pe o ureche, crezând că eşti în play-off cu 45 de puncte. Uite că nu am fost! Dar nu trebuie să nu spunem că nu sunt greşeli impardonabile de arbitraj. Am zece faze.

Sunt prea debusolat şi trist, nu am niciun chef să vorbesc despre fotbal. Vedem ce putem face. Sper ca Marius să-i poată întări şi să merg mai departe. Egalul era o situaţie concretă, am avut o fază de 11 metri, dar arbitrajul te poate duce de la agonie la extaz”, a fost reacţia lui Valeriu Iftime, în direct la Fotbal Show.

VIDEO DECLARATIE

Sursa: Look Sport

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.