FC BOTOȘANI – FC VOLUNTARI 1-0! Tot mai aproape de play-off!

FC Botoșani confirmă forma excelentă din acest sezon, impunându-se pe teren propriu în fața celor de la FC Voluntari.

Unicul gol al partidei a venit în minutul 7, atunci când Olimpiu Moruțan s-a înfiltrat prin apărarea oaspeților și a fructificat centrarea venită de la Mihai Roman.

Gazdele puteau marca golul doi în repriza secundă, însă Balauru a fost atent la șutul lui Daniel Popa de la 25 de metri.

Pe final, FC Voluntari a avut două șanse mari de a egala. Mai întâi, Cobrea a respins șutul bun din lovitură liberă al lui Adrian Bălan. Apoi, în minutul 80, Florin Cernat a lovit bara direct din corner, iar la faza imediat următoare Bălan a ratat șansa de a-l învinge pe Cobrea.

În urma victoriei, FC Botoșani a acumulat 31 de puncte, situându-se pe locul 4, la doar patru puncte de liderul FCSB și 10 peste Dinamo, ocupanta locului 7.

De partea cealaltă, FC Voluntari rămâne pe locul 10, cu 20 de puncte. Deținătoarea Cupei și a Supercupei are șanse din ce în ce mai mici să prindă play-off-ul.

ECHIPELE DE START

FC Botoșani: Cobrea – Ungurușan, A. Miron, A. Burcă, Muşat -Tincu, Bordeianu – M. Roman, Moruțan, L. Buș – Kuku

Rezerve: Ed. Pap, A. Târnovan, A. Dumitraş, J. Rodriguez, R. Oaida, I. Popa, T. Serediuc

Antrenor: Costel Enache

FC Voluntari: Balauru – Filipov, C. Achim, I. Balaur, Acsinte – Răuţă, C. Lazăr – Căpăţână, Ivanovici, Popadiuc – Trandafirescu

Rezerve: Petrariu, Leasă, Olteanu, Novac, Cernat, M. Popescu, Ad. Bălan

Antrenor: Claudiu Niculescu

Arbitru: Alexandru Tudor

A1: Marius Mihai Marica

A2: Bogdan Gheorghe

Claudiu Niculescu, tehnicianul lui FC Voluntari, a vorbit despre eșecul suferit de echipa sa pe terenul lui FC Botoșani, certându-și elevii.

„E rău că avem ocazii, dar nu reușim să marcăm. M-am săturat de atâtea șocuri! Am început atâtea meciuri de la 0-1, nu înțeleg ce se întâmplă, e vorba de teamă, de emoții? Am reușit să dominăm după golul primit, dar faptul că am început cu gol primit a contat. Play-off-ul nu a fost obiectivul nostru. Dorim cu toții să intrăm acolo, rezultatele din vară ne obligă. Nimic nu e pierdut, sunt doar trei puncte, dar dezamăgirea mare este că luăm puncte cu echipele din play-off și le pierdem cu echipele mai slab cotate. Adrian Bălan mai are nevoie de timp să-și reintre în formă. E un jucător pe care mă bazez și nu am nimic cu el, trebuie să înțeleagă asta. Mai are nevoie de puțin timp, cred că această pauză ne prinde bine, pentru că avem unii jucători care trebuie să revină la capacitate maximă”, a declarat Claudiu Niculescu.

În schimb, Costel Enache, antrenorul de la FC Botoșani, își laudă propria echipă pentru victoria obținută.

„E un moment care ne aduce satisfacție și bucurie, dar în același timp și responsabilitate. Ne-am creat un culoar bun, dar ne vedem responsabili să ducem asta până la capăt. N-am avut un joc ușor, am întâlnit un adversar bine-organizat, cu un joc foarte bine pus la punct. Trebuie să remarc inteligența tactică a jucătorilor mei, care au gestionat foarte bine meciul. E meritul jucătorilor și trebuie să le mulțumesc. Se vede play-off-ul, dar trebuie să fim concentrați în continuare și să dăm dovadă de seriozitate”, a declarat Costel Enache.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.