Home Sport FC Botosani- Gaz Metan Medias s-a incheiat cu 0-0, dupa mai multe...

FC Botosani- Gaz Metan Medias s-a incheiat cu 0-0, dupa mai multe ratari ale botosanenilor. Ce spun antrenorii celor doua echipe

Suporterii botosaneni au plecat nemultumiti astazi de pe „Municipal”, dupa ce au asteptat o victorie acasa care sa intrerupa sirul egalurilor din ultimele etape. Nu a fost sa fie, sperantele le-au fost spulberate la finalul unui meci care s-a incheiat fara nicio miscare pe tabela de marcaj. Fluierul de final al partidei a pus semnul egal intre cele doua echipe, FC Botosani si Gaz Metan Medias, la un scor de 0-0.

Inainte de incheierea meciului, cu cele 26 de puncte pe care reusisera sa le acumuleze, elevii lui Leo Grozavu se aflau pe locul IV in clasamentul Play-out-ului. Era mare nevoie de o victorie. Pe teren, Leo Grozavu i-a introdus la inceputul meciului pe: Alberto Cobrea, Andrei Miron, Razvan Tincu, Sergiu Popovici, Andrei Burca, Gabriel Vasvari, Mihai Bordeianu, Lorand Fulop, Catalin Golofca, Mihai Roman si Robert Elek. Iar Raul Avram, Alin Carstocea, Laurentiu Bus, Andrei Patache, Benjamin Kuku, Andrei Hergheligiu si Nicolae Musat au luat loc pe banca rezervelor.

In cealalta echipa, Cristi Pustai i-a aliniat pe teren pe: Alexandru Greab, Valentin Cretu, Jasmin Trtovac, Ionut Buzean, Roberto Romeo, Radu Zaharia, Cristian Danci, Ovidiu Bic, Sabin Lupu, Alexandru Munteanu si Eric de Oliveira Pereira, avandu-i ca rezerve pe: Razvan Plesca, Dario Rugasevic, Bernard Onanga, Catalin Petre, Alexandru Curtean, Daniel Sikorski, Alexandru Buziuc.

Din tribune, suporterii botosaneni au trait dezamagirea de a vedea mai multe ocazii ratate de jucatorii echipei pe care o incurajau, cu toate ca sperantele le erau alimentate de un joc dominator din partea gazdelor. La putin timp de la debutul partidei, Elek a fost autorul unei ratari care a adus multa mahnire in tabara botosaneana. Fara sa fie marcat, din marginea careului mic, Elek a trimis cu capul balonul, dar pe langa poarta.

A mai fost si o bara in minutul 40, la un sut al lui Popovici, dupa care mingea a ricosat parca invitandu-l pe Elek sa o preia si sa o trimita in poarta. Se pare insa ca reflexele lui Elek au fost luate prin surprindere si s-au blocat, asa ca s-a mai consumat o ratare pentru elevii lui Grozavu.

Fata in fata cu portarul, in minutul 72 Popovici s-a aratat lipsit de inspiratie, trimitand mingea spre poarta intr-un mod in care portarul nu putea sa rateze preluarea.

Dupa fluierul de final al meciului din cea de-a IX-a etapa, FC Botosani a ajuns la 27 de puncte. Se afla pe acelasi loc IV din clasamentul Play-out-ului si la al cincilea meci consecutiv fara victorie.

De partea cealalta, echipa oaspete, Gaz Metan Medias, a urcat pe locul II in acelasi clasament, cu 31 de puncte acumulate pana in prezent.

„Nu sunt multumit, ca am irosit multe situatii bune”, declara la final tehnicianul Leo Grozavu, subliniind insa ca elevii sai au muncit si au dominat meciul, insa i-a urmarit nesansa.

„Cred ca meritam sa castigam, toata partida am dominat adversarul, iar in prima repriza asta s-a vazut mai clar”, a spus antrenorul principal de la FC Botosani.

„Pana la urma rezultatul este echitabil. Acest punct ne duce inapoi pe locul 2 pe care il pierdusem. Noi nu avem un golaveraj bun. Nici impartirea punctelor nu este normala, dar macar impartim si golurile cumva. Asta am patit si cand eram aici, o echipa pe care o invingeai cu 5 – 0, dupa trei etape sarea peste tine la golaveraj”, a punctat, la randul sau Cristi Pustai.

Exit mobile version